Trump: Benden ünlü biri var, o da İsa Mesih

“Babam Hıristiyanlığı kurtardı” diyen oğul Eric Trump'ın ardından baba Donald Trump da kendisinden bir tek İsa Mesih’in daha ünlü olduğunu iddia etti.

Trump: Benden ünlü biri var, o da İsa Mesih

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Karolina eyaletinde düzenlediği miting sırasında kendisini İsa Mesih’le karşılaştırdı.

Sözü ünlülüğe ve tanınırlığa getiren Trump, “Geçen gün biri bana dedi ki 'Sen dünyada açık arayla en ünlü kişisin.' Ben de 'Hayır, ben değilim...' dedim. 'O zaman kim?' diye sordular. 'İsa Mesih" dedim" diye konuştu.

Trump’ın bu sözleri taraftarları tarafından alkışlar ve tezahüratla karşılanırken, ABD Başkanı “Şansımı denemeyeceğim. Bunu tartışmaya açmayacağım” deyip göklere bakarken, “Bir de bırakın yukarıya bakıp yakınına bile yaklaşamadığımı da söyleyeyim” diye ekledi.

SOSYAL MEDYANIN DA GÜNDEMİ OLDU

Trump'ın bu sözleri sosyal medyada da gündem olurken birçok kişi New York'ta 1980 yılında öldürülen Beatles grubu üyesi, savaş karşıtı müzisyen John Lennon'un 1966 yılında ‘Beatles’in artık İsa Mesih’ten daha ünlü’ olduğunu söylediği demeci hatırlattı.

Oğlu Eric Trump: Babam Hıristiyanlığı tam anlamıyla kurtardı

Kuzey Dakota'da Scott Hennen tarafından sunulan 'What’s on Your Mind' adlı radyo programına konuk olan Eric Trump, babasının 'Hıristiyanlığı tam anlamıyla kurtardığını' öne sürerek, karşı tarafın inançlı insanlara karşı topyekun bir savaş başlattığını söylemişti.

Eric Trump, ayrıca, "Aşırı solcu Demokrat Parti 'ateistlerin' partisi haline geldi ve Hıristiyanlığa saldırmak istiyorlar. Kiliseleri kapatmak istiyorlar; içki dükkanlarının açık tutulmasından gayet hoşnutlar" ifadelerini de kullanmıştı.

Etiketler
Donald Trump