Ünlü oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan usta oyuncu Ali Sürmeli'nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli hastaneye kaldırıldı!

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde yer alan Ali Sürmeli'nin sağlık durumuyla ilgili son bilgiyi rol arkadaşı Oktay Kaynarca aktardı.

2. Sayfa'nın haberine göre; ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ali Sürmeli’nin beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve ameliyata alınacağı bildirildi.

DHA'nın geçtiği son bilgiye göre ise, evinde aniden fenalaşan sinema oyuncusu Ali Sürmeli ambulans ile Kadıköy'deki özel bir hastaneye getirildi. haberi alan sevenleri ve ailesi Sürmeli'nin getirildiği hastanenin önünde beklemeye başladı. Ali Sürmeli'nin ameliyatının devam ettiği öğrenildi.

Mahsun Kırmızıgül ve Oktay Kaynarca'nın hastaneye geldiği görüldü.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR

Ali Sürmeli 1959 yılında doğdu. Aslen mus-Varto Omeriyan köyündendir. Babası Anadolu'da birçok şehirde görev yapmış bir postacıydı. Babasının görevleri nedeni ile Solhan ve Karlıova, Elazığ, Palu, Doğancılar, Diyarbakır ve Bursa da bulundu.

Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu. Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı.

1988 yılında "Dönüş" adlı film ile sinema dünyasına girdi. İsmail Dümbüllü, Ulvi Uraz, 1996 yılında 8. Ankara Ulusal Film Yarışması "Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı.

Etiketler
Hastane