Ülkücü esnafla Meral Akşener'in 'sosyalizm' sohbeti

İYİ Parti lideri Meral Akşener Ortaköy’de bir marketi ziyaret etti. 98-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları ikinci başkanı olduğunu belirten bir vatandaş “Sosyalist değilim ama kahrolsun kapitalizm” dedi.

Ülkücü esnafla Meral Akşener'in 'sosyalizm' sohbeti

İYİ Parti lideri Meral Akşener esnaf gezileri kapsamında Aksaray Ortaköy’de bir marketi ziyaret etti. 98-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları ikinci başkanı olduğunu söyleyen bir vatandaş “Sosyalist değilim ama kahrolsun kapitalizm” dedi.

İşte Akşener ile ülkücü esnaf arasındaki sohbetin ayrıntıları!

"KAHROLSUN KAPİTALİZM"

Vatandaş: 1998-2000 yılları arasında Ülkü Ocakları’nda ikinci başkanlık yaptım. Şunu iyi öğrendim bizi yıkan kapitalizm, bizi sömüren kapitalizm. Bunu da 30 yaşından sonra konuşmaya başladım. Ezildikçe kapitalizm karşıtı bakıyorum. Sosyalist değilim, Ülkücüyüm, Türkçüyüm, Ziya Gökalp hayranıyım, Mustafa Kemal’ciyim, ama değişmeyen tek şey kapitalizm, kahrolsun kapitalizm.

"BU KONUŞMANI HERKESE ANLATACAĞIM"

Meral Akşener: Ben de 16 yaşımdan bu yana sınıfsal bakarım, zengin fakir üzerinden bakarım. Sınıfsal bakmak şu; Bu sınıfsal arası geçirgenliği sağlayan eğitim ve fırsat eşitliğidir. Bu konuşman çok hoşuma gitti herkese anlatacağım.

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti Kapitalizm Market