'Sinan Aygün'ün nasıl zengin olduğunu Türkiye bilir'

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir'den Mansur Yavaş'ı suçlayan Sinan Aygün hakkında flaş açıklamalar.

'Sinan Aygün'ün nasıl zengin olduğunu Türkiye bilir'

Sinan Aygün’ün, skandal rüşvet iddialarında adı geçen Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, Aygün hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek "Benimle rüşveti yan yana koymak hiç kimsenin hakkı değil" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ'ın haberine göre, iş insanı Sinan Aygün'ün Ankara TOGO kuleleri hakkında yaptığı suç duyurusunda rüşvet istediği istediği edilen belediye meclis üyesi Haydar Demir, kendilerine iftira atıldığını vurgulayarak, 13 Aralık günü saat 15.00 sıralarında yaşanan olayı anlattı:

“Kimin ne ilişkisi var bilmem ancak şahsi olarak olayı değerlendireyim. Sinan Aygün’ün kardeşi Sibel hanım belediye meclis üyemiz. Berkay ile birlikte Sibel hanım ofisinde ziyarete gittik, sadece belediye meclis üyemizi ziyaret etmekti. Sinan Aygün de oradaydı ve ilk defa orada gördüm, orada olacağını bilmiyordum bile."

"NASIL ZENGİN OLDUĞUNU TÜRKİYE BİLİR"

"Bir sürü kişi gelip gidiyordu. Rüşvet isteyecek insan kalabalık ortamda mı yoksa kapalı kapılar ardında mı rüşvet ister? Bizim rüşvet istememiz gibi bir durum söz konusu dahi değil" diyen Haydar Demir, sözlerine şöyle devam etti:

"Benim rüşvet istediğimi ispat etsin intihar edeyim. Ben niye isteyim? Benimle rüşveti yan yana koymak hiç kimsenin hakkı değil. O çok zengin bir adam. Nasıl zengin olduğunu ben bilmem Türkiye bilir. Beni tanıyanlar tanır. Bu adam böyle bir iftira atıyor. Yöntemi nedir? Bizim oraya girdiğimizi ve çıktığımızı söylüyor. Ya biz inkar etmiyoruz ki. Senin kardeşin bizim belediye meclis üyemiz. Senin orada olup olmayacağını nereden bileyim. Senin için mi geldik? Sibel hanım için geldik.

Beni insanların ‘Haydar’cım biz sana güveniyoruz, niye böyle bir şey oldu’ demesi bile rahatsız ediyor. Bu arkadaşı bilenlerin yüzde 99’u onun kamera ve ses kaydı taktiklerini biliyor, söylüyor.

Ona Allah’ın vereceği en büyük cezanın verilmesini istiyorum. Bana atılan iftira hiçbir şeyle ölçülemez. Bana o 2 kuleyi getirse verse, insanların bana bakışı ve duygularımı tamir edemez."

Etiketler
Sinan Aygün Ankara Mansur Yavaş Türkiye