Arka Sokaklar'ın 537. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar dizisinin 537. bölüm fragmanı yayınlandı.

KANAL D'de büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 27 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Arka Sokaklar'ın son bölümünde neler yaşandı?

Dilek’in evinde ölü gibi yatan İbrahim’in oğlu Taner, babası ortadan kaybolduğu için endişeli bir şekilde emniyete gelir. Hakan durumdan haberdar olup gerilir. Dilek’le konuşmak için buluşur. Bahar tesadüfen Hakan’ı, Dilek’le hararetli şekilde konuşurken görür. Hakan’ı arkadaşça uyarmaya çalışır; ancak, Hakan’dan sert bir yanıt alır. Bahar, Hakan’ın Dilek’le görüştüğünü Hüsnü’ye haber verir. Hüsnü sinirli şekilde Hakan’a çıkışır. Rıza baba, Hakan ile ilgili nasıl bir karar verecektir?

Tarık ve Bülent anlaşmazlığa düşer ve evde kavgaya tutuşurlar. Tarık, Bülent’i gözünü kırpmadan vurur. Zeliha da olaya şahit olur. Zeliha artık gerçekle iyice yüzleşmiştir. Panik halde babasını arar. Aşık olduğu adamın nasıl biri olduğunu gözleriyle görmüştür. Ender ve babası Saffet nezarettedir. Rıza görüntüyü Kemalettin’e izletir ve Tarık’ı ister adamdan.

Kızının katilini bulmuştur. Kemalettin kabul eder. Tarık tuzağa çekilir. Ender’i yakalamak için belirlediği adrese geldiğinde polislerden birini fark eder ve kaçmaya başlar. Ekip peşinden gider. Tarık içindeyken aracı takla atıp patlar. Zeliha’nın nerde olduğu bilinmemektedir. Bunu tek bilen de Tarık’tır.

Selin, Kerem’le birlikte Gazi Kafe’de ödev yaparlar. Mesut, Mehmet’in oğlu olduğunu öğrenince gerilir. Durumdan hoşlanmamaktadır. Selin’i içten içe Mehmet’ten kıskanmaktadır.

Etiketler
Arka Sokaklar