Ahmet Akın: Seçilmiş başkanımız Ekrem İmamoğlu bir kez daha kazanacak

CHP’li Ahmet Akın, CHP Genel Merkez görevlendirmesi ile İstanbul’da yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Akın: Seçilmiş başkanımız Ekrem İmamoğlu bir kez daha kazanacak

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, 23 Haziran’da yapılacak seçimleri için görevlendirildiği İstanbul’da yaptıkları çalışmaların meyvesini Pazar akşamı alacaklarını söyledi.

Ahmet Akın, “Bir hak iktidar eliyle gasp edildi.

Hakkın hak sahibine verecek milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç olmadığını Pazar akşamı hep beraber göreceğiz. İstanbul’da hak yerini bulacak. Seçilmiş başkanımız Ekrem İmamoğlu bir kez daha kazanacak. Önce İstanbul sonra tüm ülkemde her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, CHP Genel Merkez görevlendirmesi ile İstanbul’da yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Akın, son bir aydır İstanbul’da yaşayan Balıkesirli hemşehrileri ile çeşitli etkinlikler ve platformlarda bir araya geldiklerini, Balıkesirli hemşehrilerinin Ekrem İmamoğlu’nun bir kaz daha başkanlığı kazanacağını söylediklerini anlattı.

“Yüz bini aşkın Balıkesirli hemşehrim, İstanbul’da seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakkını teslim etmek için büyük destek verdi, katkı sundu. 83 bini aşkın Balıkesirli seçmen, bu kez de İmamoğlu’na oy vereceklerini söylediler. İmamoğlu bu kez daha büyük fark atacak” diyen Ahmet Akın, şöyle devam etti:

“Bir hak iktidar eliyle gasp edildi. Millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur. İstanbullular, İstanbul’da yaşayan Balıkesirli hemşehrilerim, kadınıyla erkeğiyle bir kez daha Ekrem İmamoğlu etrafında kenetleniyor.

Çocukları için, gençleri için ve 31 Mart’ta gösterdikleri kendi iradelerine sahip çıkmaları için yine 16 milyonun adayı seçilmiş başkan Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha seçecekler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaklar. Biz Balıkesirliler olarak Ekrem İmamoğlu’nun her zaman yanında olacağız.”

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Ahmet Akın