Erdoğan: Barzani özel misafirim olacak

Erdoğan sosyal medya ve TV ortak yayınında Barzani'nin Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Erdoğan: Barzani özel misafirim olacak

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya ve TV ortak yayınında konuştu.

Erdoğan açıklamasında, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Cumhurbaşkanı Barzani'nin Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle oldu:

31 Mart öncesinde de söyledim. Ben artık bu anketlere kesinlikle inanmıyorum. Anketlerde artık çok ciddi bir rant dönüyor. Birileri beklediğini partiden alamıyorsa, bir başka partiye giderek onlarla ilgili, lehine anketler yapmaya başlıyor.

Hele hele çok çok ünlü gibi görünen bazı anket firmaları var ki, bakıyoruz şu anda çok garip. Bir önceki seçimlerde tespitlerinin tutmadığı firmalar allanıp, pullanıyor şu anda mesela CHP adına anket yapıyor. Ben bir genel başkan olarak eğer üzerime düşen görevi yapmazsam doğabilecek herhangi bir sıkıntıda ‘acaba ben de bir şeyler yapsaydım daha iyi olmaz mıydı’ düşüncesinden hareketle toplantılara katıldım.

Açılışlara katıldım. Onlar miting havasında oldu. Yarın mitingim yok. Özel bir misafirim olacak. Neçirvan uzun zamandır gelmedi. Başkanlık görevine geldikten sonra randevu talebinde bulundu.

Son olarak akşam da işadamlarına bir hitabım olacak. Onlarla Haliç Kongre Merkezi’nde 1500 kişilik yemekli toplantı olacak. Bunun dışında artık programları böylece noktalamış olacağız. Binali Bey’in gerek yarın gerek Cumartesi bazı programları var.

Etiketler
Barzani Türkiye