İş dünyasının önemli ismi Necla Zarakol gözaltına alındı

Reklamcılık dünyasının ünlü ismi Necla Zarakol, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü bir soruşturma kapsamında avukatı ile birlikte gözaltına alındı.

İş dünyasının önemli ismi Necla Zarakol gözaltına alındı

Halkla ilişkiler dünyasının tanınmış ismi Necla Zarakol, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü bir soruşturma kapsamında avukatı ile birlikte gözaltına alındı.

Sözcü’den Habip Atam’ın haberine göre, reklamcılık sektörünün önde gelene şirketlerinden Zarakol İletişim’in Yönetim Kurulu Başkanı Necla Zarakol, avukatı ile birlikte gözaltına alındı. Zarakol’un İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

“Patronlar Dünyası” adlı internet sitesinde yer alan haberde ise gözaltıların “FETÖ’cülerden talimat alarak Türkiye’deki bazı şirketlere yönelik kumpas kurulması” ile ilgili olduğu iddia edildi.

Bu soruşturma kapsamında daha önce Bora jet’in eski CFO’su Zahide Üner’in de gözaltına alındığı belirtilen haberde Avukat Tolga Danışman’ın da Necla Zarakol’la birlikte gözaltına alındığı ifade edildi. Haberde ayrıca Zarakol’un cuma gecesi gözaltına alındığı da iddia edildi.

Etiketler
Gözaltı Soruşturma