Çarpıcı detay: 'Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olmaktan vazgeçti, nedeni ise...'

Korkusuz yazarı Ahmet Takan Ankara kulislerinde konuşulan çarpıcı bir detayı kaleme aldı. Takan, "Abdullah Gül’ün son gelişmeler üzerine Cumhurbaşkanlığı adaylığından feragat ettiğini yakın çevresine söylediği iddia ediliyor." dedi.

Çarpıcı detay: 'Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olmaktan vazgeçti, nedeni ise...'

Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü yazısında Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığından feragat ettiğini yakın çevresine söylediği ve bu hamleyi İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Millet İttifakı’nın ortak adayı olması için yaptığının söylendiğini ifade etti.

Takan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Cumhurbaşkanlığı adayları ile ilgilide neşeli papatya fallarına şahit oluyorum.

Bugünlerde Ankara kulislerinde ilginç bir söylenti dolaşıyor. Güya, Abdullah Gül’ün son gelişmeler üzerine Cumhurbaşkanlığı adaylığından feragat ettiğini yakın çevresine söylediği iddia ediliyor. Ve daha da ilginci, Gül’ün bu feragati, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Millet İttifakı’nın ortak adayı olması için yaptığı söyleniyor…

“Duyda inanma” cinsinden değil mi?..

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2018’de Abdullah Gül’ün Millet İttifakı’nın çatı adayı olmasının önüne geçmişti. Kinciliği ile tanıdığım Abdullah Gül bunu hiç unutur mu?.. Asla unutmaz!.. Ancak çok iyi bildiğim bir şey daha var. Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan’a Meral Akşener’den daha fazla kinli.

Bir de buna, eşi Hayrünnisa Gül hanımefendinin, Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan nefretini ekleyin. (İsterseniz, Abdullah Gül’ün Çankaya Köşkü’ne veda ederken Hayrünnisa Hanım’ın basına yansıyan ifadelerine ve yandaş kalemlerin köşe yazılarına bir daha bakın)

Çarşı pazar çok karışacak gibi…

Bekleyelim bakalım… Şu, MHP ve AKP kongreleri bir geçsin acaba neler olacak?..

Etiketler
Abdullah Gül Ankara Ahmet Takan Cumhurbaşkanlığı