Nagehan Alçı, tarihe dikkat çekti: Erdoğan'ın Berat Albayrak konuşmasının zamanlaması tesadüf değildi

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "21 Şubat Pazar günü Berat Albayrak’ın doğum günüydü. Cumhurbaşkanı’nın dünkü konuşması aynı zamanda hem damadı hem de dört torununun babası Albayrak’a doğum günü armağanıydı" diye yazdı.

Nagehan Alçı, tarihe dikkat çekti: Erdoğan'ın Berat Albayrak konuşmasının zamanlaması tesadüf değildi

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ın dünkü İzmir Kongresi'nde gerçekleştirdiği ve damadı Berat Albayrak'ı savunduğu konuşmasının tesadüf olmadığını yazdı. Alçı, "Dünden önceki gün, yani 21 Şubat Pazar günü Berat Albayrak’ın doğum günüydü. Albayrak o gün 43 yaşına bastı. Cumhurbaşkanı’nın dünkü konuşması aynı zamanda hem damadı hem de dört torununun babası Albayrak’a doğum günü armağanıydı" ifadelerini kullandı.

Alçı, yazısında şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün İzmir il kongresinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın hukukuna sahip çıkarak şöyle söyledi:

"Berat Bey’in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği damat sıfatının birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır. Herhangi bir siyasetçi olarak bu işleri yapsaydı kendisiyle ilgili daha objektif değerlendirmeler yapılabilirdi…"

Tayyip Bey’in ardından hem AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş hem de Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CHP’nin ithamlarına karşılık Berat Albayrak’ın yanında duran açıklamaları üst üste yaptılar.

Albayrak’ın bakanlıktan istifasının üzerinden yaklaşık 100 gün geçti. 100 gün boyunca kendisiyle ilgili ne söylenirse söylensin asla cevap vermeyen Berat Albayrak bilindiği gibi geçen hafta avukatı aracılığıyla ‘Artık Yeter’ dedi ve kimi isimlere de tazminat davası açacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı'nın, Albayrak’ın yargıya başvuracağını da hatırlattığı yukarıda bir bölümünü alıntıladığım dünkü konuşmasının zamanlaması tesadüf değildi. Baktım konuşma her yerde haber ama önemli bir detay hiçbir yerde yok…

Dünden önceki gün, yani 21 Şubat Pazar günü Berat Albayrak’ın doğum günüydü. Albayrak o gün 43 yaşına bastı.

Cumhurbaşkanı’nın dünkü konuşması aynı zamanda hem damadı hem de dört torununun babası Albayrak’a doğum günü armağanıydı.

Etiketler
Nagehan Alçı Berat Albayrak Habertürk