Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın ‘kopyala-yapıştır’ konuşmasına AKP’li isimden çarpıcı yorum!

Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın dört yıl arayla yaptığı konuşmaların birebir aynı olduğunun gündeme gelmesi ardından AKP’li Halide İncekara, Erdoğan’ın her gün 3-4 ayrı yerde konuşma yaptığını söyleyerek metin ekibi hakkında, “Bunaldılar” dedi.

Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın ‘kopyala-yapıştır’ konuşmasına AKP’li isimden çarpıcı yorum!

AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide İncekara, Binali Yıldırım’ın 4 yıl önce yaptığı konuşmadan bir bölümün dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aynen kullanılması ardından metin ekibi hakkındaki tartışmaya “Her gün 3-4 ayrı yerde konuşma… Bunaldılar” ifadeleriyle katıldı.

Erdoğan’ın dün "Bizim Yunus Yılı” açılış töreni'nde yaptığı konuşmadan bir bölümün, Binali Yıldırım’ın 4 yıl önceki bir konuşmadan bir bölümle aynı olduğu ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı ve eski AKP Milletvekili Aydın Ünal, tartışmaya ilişki n sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, AKP ile Külliye arasındaki iletişim sorununu işaret ederek “Cumhurbaşkanlığı metin ekibi çok büyük stres altında çalışır. Zaman zaman da hatalar yapar. Bunlar insani hatalardır. Bu hatalar geçmişte de defalarca oldu. Son derece normal. Külliye ve Ak Parti’de ciddi bir iletişim sorunu var ama faturayı metin ekibine kesmek haksızlık olur” dedi.

AKP Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Halide Özen İncekara ise Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal’ın mesajına yanıt olarak şunları yazdı:

“Kime ne kesilecek.. Bir sorumlusu vardır işin.. Şaka gibi.. Zaten 20 yıldır bütün kelime cümle ve rakamları kullanıp tüketmişizdir. Ne yazacak insanlar.. Her gün 3-4 ayrı yerde konuşma.. Bunaldılar.”

Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın ‘kopyala-yapıştır’ konuşmasına AKP’li isimden çarpıcı yorum! - Resim : 1

Etiketler
Binali Yıldırım