Koray Aydın'dan Devlet Bahçeli'ye AKP listesi uyarısı! 'MHP tabanından aldığı oyun yüzde 80'ini kaybeder'

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

GERÇEK GÜNDEM - İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu.

AKP ve MHP'nin ilerisinin daha kötü olacağını düşünerek erken seçim yapmak istediğini belirten İYİ Parti'li Koray Aydın'ın Devlet Bahçeli'ye dair açıklamaları şöyle:

"Bir arayış içerisindeler. 'Yanımıza birilerini alabilir miyiz?' diye çalışma yürütüyorlar. Seçim kanunlarıyla ilgili de yoğun bir çalışma var.

Zaten kendi gazetelerinde, ben ona yandaş gazete demiyorum. Kendi gazeteleri aslında. Kendi gazetelerinde yazan arkadaşları takip edersek söylüyorlar; Dar bölge üzerinde çalışıyorlar, 6'lı-7'li bir model üzerinde çalışıyorlar.

Şimdi burada dar bölge sistemini biz MHP'den geldik, MHP'nin asla kabul edebileceği bir sistem değil. Bunu kabul etmez MHP. MHP'nin yok olması demek!

MHP buna evet der mi? Demez! Partinin devamı düşünüyorsa Devlet Bey (Bahçeli) buna asla müsade etmez.

Ama deniyor ki; Oradan (MHP'den) istifa edip, AKP listelerinden seçilip. Sonradan tekrar... "

Koray Aydın konuşması devam ederken Elfin Tataroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AKP listelerinden seçime girip girmeyeceğine ilişkin "Onu kabul eder mi?" sorusuna ise, "O da bir şahsiyet bozulması demek" yanıtını verdi.

BAHÇELİ'YE UYARI: MHP OYLARININ YÜZDE 80'İNİ KAYBEDER!

Daha sonra ise Zafer Arapkirli'nin "Hülleyi içine sindirebilir mi?" sorusa ise Koray Aydın, "Bunu yapacaksa MHP tabanından aldığı oyunda yüzde 80'ini kaybeder. Bu şahsiyet, kişisel bozulması olur. MHP'nin tarihsel çizgi içerisindeki duruşuna karşı darbe olmuş olur. Bunu yaptığı takdirde MHP oylarını birarada tutamaz" cevabını verdi.

Etiketler
Koray Aydın Devlet Bahçeli Aydın İYİ Parti