İşe başlayan TIR şoförü Malik Yılmaz: 'Kimse tehditle bize boyun eğdireceğini düşünmesin'

İşe başlayan Malik Yılmaz; Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Mansur Güzel VE Barış Atay'a dayanışmaları nedeniyle teşekkür etti.

TIR şoförü Malik Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan “Evde Kal” çağrılarına sosyal medya hesabından yayınladığı video ile “Emekli, memur, zengin değilim. İşçiyim. TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Beni bu virüs öldürmez, senin düzenin öldürür” tepki göstermişti.

Malik Yılmaz bugün iş bulduğunun haberini Twitter hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Mansur Güzel'e ve Türkiye İşçi Partisi Barış Atay'a teşekkür ettiğini söyleyen Yılmaz şunları söyledi:

"Birkaç saniye önce çok güzel bir haber aldım. Hatay Milletvekili Sayın Mehmet Mansur Güzel aradı. Belediyedeki işlemlerin tamamlandığını, sigortamın tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde iş başı yapabileceğimi söyledi. Çok mutluyum ve ne diyeceğimi bilemiyorum.

Her şey sizin sayenizde oldu. Sağı solu arayarak, paylaşım yaparak mücadele verdiniz. Buradan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sayın Mehmet Mansur Güzel'e, Sayın Barış Atay'a çok teşekkür ediyorum. Dayanışma sayesinde, sizlerin sayesinde bugün işe girişim yapıldı.

Bazıları kötülük yaparken bazıları iyilik yapmaya çalışıyor. Bu zor günleri dayanışma ile geçireceğiz. Kimse tehditle, korkuyla bize boyun eğdireceğini düşünmesin"

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Barış Atay Tehdit