Beşiktaş Belediyesi'nden her gün 1500 kişiye sıcak yemek

Beşiktaş Belediyesi, yılın 365 günü ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. İlçesi’nde yaşayan 1500 kişiye her gün sıcak yemek veriyor.

Beşiktaş Belediyesi'nden her gün 1500 kişiye sıcak yemek

Yaşlısından, öğrencisine herkes bu hizmetten yararlanabiliyor. Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, ‘’Sadece yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız değil, yurtlarımızdaki öğrenciler ile kreşlerimize de bu hizmet verilmektedir.’’ dedi.

Her gün 1500 kişiye sıcak yemek

Beşiktaş’ın olmazsa olmazı haline gelen, yemek yardımı hizmete devam ediyor. Sosyal belediyecilikte çığır açan, Beşiktaş Belediye’si ihtiyaç sahibi halka ulaşıyor ve her geçen gün büyüyerek kocaman bir aile oluyor. Günlük 1500 kişi Dost Eller Mutfak’ın diyetisyen ve gıda mühendisleri kontrolünde hazırlanan yemeklerinden yararlanıyor. İhtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek servisi yapılıyor.

Öğrenci yurtlarına yemek servisi

Beşiktaş Belediyesi, sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlara değil, yüksek öğrenci yurtlarımızda kalan kız ve erkek öğrencilere de haftanın beş günü yemek servisi yapıyor. Belediyeye bağlı yurtlarda kalan 185 öğrenci ücretsiz olarak sıcak yemek hizmetinden yararlanıyor.

Kreşlere her gün sıcak yemek

Beşiktaş Belediyesi, yarınlarımızın güvencesi olan çocukları da verdiği hizmette unutmadı. Belediyeye bağlı kreşlere beş gün boyunca yemek servisi yapıyor. Kreşlerde 350’ye yakın çocuk sıcak yemek hizmetinden yararlanıyor.

Başkan Doğaç: Beşiktaş Belediye’sinden

Doğaç: “Sosyal Demokrat belediye anlayışımız gereği insanların doğumundan ölümüne kadar geçen sürede yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak hem görevimiz hem de belediye anlayışımızdır.

Beşiktaş’ta yapılan hizmetlerle kimse yatağa aç girmiyor günde 1500 aileye yemek veriliyor. Bizlere emanet edilen üniversite öğrencilerimiz hem yurtlarımızda kalıyor hem de onların karınları doyuruluyor. Amacımız ve sloganımız Beşiktaş’ta hiç kimseyi gece aç ve açıkta bırakmamak” dedi.

Etiketler
Beşiktaş