İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Samanyolu yanıtı

Ekrem İmamoğlu Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sorularını yanıtlıyor. İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ithamlarına yanıt verdi.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Samanyolu yanıtı

YSK'nın 6 Mayıs kararıyla mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sorularını yanıtladı.

Ayşenur Arslan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmamoğlu için, "Beyefendi de zaten daha önce Samanyolu TV'de çalıştığı için bu veri kontrollerini bilir." ifadelerini anımsattı.

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getrilen 'FETÖ' imasına yanıt verdi. Samanyolu TV'ye Trabzonspor'u temsilen yalnızca konuk olarak katıldığını vurgulayan İmamoğlu "

Ben bütün paramı kendim kazandım. Spor yorumculuğu yaptım. Eski Trabzon yöneticisiydim pek çok kanala çıktım ama orada çalışmadım konuk olarak davet edildim

Ben o kanalda para toplama kampanyasına katılmadım ben spor programlarına gittim. Bir kanala çıkmakla insanı bu şekilde itham etmek çok acı

Ben hayatımda FETÖ'yü görmedim tanımam bilmem, sayın bakan sayın cumhurbaşkanı benimle uğraşacağınıza terör örgütleriyle ilgilenenin gidin Ankara'da işinize bakın sonra hep beraber üzülüyoruz bırakın İstanbul seçimlerini biri kazanacak. Hiç hesap veremeyeceğim bir şey yok. Ben insanların cebine bir şeyler katabilmek için çıktım yola" yanıtını verdi.

Etiketler
Ayşenur Arslan Ekrem İmamoğlu Halk TV