Başkan Karalar'dan Anneler Günü mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Şefkat, merhamet ve sevgi kaynağı annelerimizin ellerinden saygıyla öpüyorum" dedi.

Başkan Karalar'dan Anneler Günü mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, eli öpülesi annelerin şefkat, merhamet, sevgi ve iyilik kaynağı olduğunu söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, mesajında şunları söyledi: “Annelerimiz bizlere hayat veren, doğumumuzdan sonra yol gösteren, seven, şefkati, merhameti, hayatı öğreten kutsal varlıklarımızdır. Anneler çocuklarını bir ömür karşılıksız seven, çocukları için en büyük fedakarlıkları yapan yegane varlıklardır. Cefakar annelerimizi yılda bir gün değil, yaşanılan, nefes alınan her an anmak, hayatta ise ilgilenmek, yanında bulunmak ve sevgisine layık olmak gerekir. Onların hakkını ödemek olanaksızdır fakat, zaten annelerin evlatlarından istediği de bir gülümsemeden, biraz sevgiden başka bir şey değildir.

Hayatı boyunca çocukları için her türlü fedakarlığı yapan, zorluklara göğüs geren annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her birinin ellerinden saygıyla öpüyorum.”

Etiketler
Adana Zeydan Karalar Anneler Günü