Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü'nden önemli başarı

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü üçüncü olurken, ikincilik Tigem’in ve şampiyonluk Fenerbahçe’nin oldu.

Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü'nden önemli başarı

Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi 2018-2019 sezonu sona erdi. Süper Lig kadınlarda Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü üçüncü olurken, ikincilik Tigem’in ve şampiyonluk Fenerbahçe’nin oldu.

Transfer yapılmadan altyapıda yetişen Yalovalı kızların tarihi başarısı Süper Lig’e damga vurdu. Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü kadın takımı rakiplerini geride bırakarak, Süper Lig’i 3.sırada tamamladı.

Yalova’dan Tarihi Başarı

“Süper Lig’de elde edilen başarı ile göğsümüzü kabartan Yalovalı kızlarımızı kutluyorum” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Fedakarlık göstererek büyük emek sarf eden Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü kadın takımımızın göstermiş olduğu başarı son derece gurur verici. 16 takımın yer aldığı ve maddi olarak bizlerden fazla imkana sahip olan takımları geride bırakan kızlarımız, Yalova’mızın onur ve gurur kaynağı olmuştur. Yalova’da spor tarihinde ilkleri yaşatan Çiğdem Köse, Ece Haraç, Aybala Koçal ve Cemre Ercan’ın göstermiş oldukları üstün başarıyı tüm Türkiye görmüştür. Bir sonraki sezon şampiyon olacağımıza olan inancımla, Yalova Belediyespor Kulüp Başkanı Resul Kocaağa, antrenörler Kadri Kocacenk, Bayram Ali Yıldız ve Süper Lig’in perileri kızlarımızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler
Yalova Fenerbahçe