Söz dizisi 80. bölüm ilk sahnesi

Söz dizisinin yeni bölümünün ilk sahnesi yayınlandı.

Söz dizisi 80. bölüm ilk sahnesi yayınlandı.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlarda olacak.

Söz 79. bölüm fragmanı

Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Yavuz, Derya için zorlu bir mücadele verecek.

Linda’yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur.

Linda’nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.

Dragan’ın Avrupa’daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık’ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık’ı alıp Dragan’a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.

Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.