CHP'li başkanın tebrik çiçekleri öğrencilere burs oldu

Rize’nin Fındıklı ilçesinde belediye başkanlığını kazanan CHP'li Ercüment Çervatoğlu, başarı dilemek için yollanan çiçekleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek amacıyla bağış karşılığı belediye binası önünde satışa sundu.

CHP'li başkanın tebrik çiçekleri öğrencilere burs oldu

Uzun yıllar AKP’nin yönettiği Rize’nin Fındıklı ilçesinde belediye başkanlığını kazanan CHP'li Ercüment Çervatoğlu, örnek yerel yönetim çalışmalarına devam ediyor.

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, göreve gelmeden önce de ifade ettiği gibi yeni görevinde başarı dilemek için yollanan çiçekleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek amacıyla bağış karşılığı belediye binası önünde satışa sundu.

Birgün'ün aktardığı habere göre; 100’den fazla çiçek kısa sürede satılırken toplanan ücret halkla birlikte sayıldı ve 10.096 TL 50 kuruş toplandığı tespit edildi.

CHP'li başkanın tebrik çiçekleri öğrencilere burs oldu - Resim : 1

Oluşturulacak komitenin ihtiyaç sahiplerini tespit edeceğini ve toplanan miktarın kendilerine ulaştırılacağını ifade eden Çervatoğlu, duyarlılık gösteren Fındıklı halkına teşekkür etti.

MUHTARLARLA TOPLANTI: BAŞKA FINDIKLI YOK!

Fındıklı’da muhtarlar ve azaları Muhtarlar Meclisi’nde Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ve İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Balcı ve Ziya Özkaya eşliğinde bir araya geldiler. Toplantıda Muhtarlar Derneği Başkanı Ecevit Hiçyılmaz’ın öncülüğünde mahalle ve köylerindeki çeşitli altyapı sorunları konuşuldu.


Açılış konuşmasını yapan Çervatoğlu, gerekli görüldüğü sıklıkta muhtarlarla bir araya geleceğini belirtti.

Çervatoğlu, hangi görüşten olduğu umursanmaksızın muhtarların, ihtiyacı olan tüm vatandaşlara hizmet etmesi gerekliliği üzerinde durdu. Belediyenin gerekli yardımı tüm köylere ve mahallelere ulaştıracağını temin eden Çervatoğlu ‘imece’ vurgusuna yer verirken muhtarların da derelere, yaylalara sahip çıkmak ve çevreyi korumak adına gerekli dayanışma örneğini sergilemesinin önemli olduğunu söyledi.

Muhtarların dile getirdiği sorunları tek tek dinleyen Çervatoğlu, şeffaf belediyecilik adına gelir giderlerin belediyeden ilan edileceğini de söyledi.

SAHİL YOLUNU VATANA İHANET OLARAK GÖRÜYORUM

CHP'li başkanın tebrik çiçekleri öğrencilere burs oldu - Resim : 2

Köy okullarının canlandırılması hususunda da ellerinden gelen desteği vereceklerinin altını çizen Çervatoğlu, yol ile ilgili şikayetlere cevaben de “Ben sahil yolunu, Yeşil Yol’u vatana ihanet olarak görüyorum. Yolun nasıl yapılacağı nasıl kullanılacağı önemli” dedi.

Çervatoğlu toplantıyı sonlandırırken, “Fındıklı’yı ancak hep birlikte olursak daha yaşanabilir hale getirebiliriz. Başka bir Fındıklı yok. Bu yüzden katılımınız çok önemli. Bir taneniz eksik olursa toplantılarda bir yer eksik olur. Bu yüzden 31 muhtarın da Halk Meclisi’nin doğal üyesi olduğunu yinelemek istiyorum” dedi.

Etiketler
Rize Öğrenci