Öğrenciler, 1'er lira toplayarak 508 fidan aldı

MUŞ'taki Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulu öğrencileri, harçlıklarından artırdıkları 1'er lira ile 508 meyve fidanının alınmasına katkı sağladı.

Öğrenciler, 1'er lira toplayarak 508 fidan aldı

Öğretmenleriyle fidanları toprakla buluşturan öğrenciler, bakımlarını da kendilerinin yapacağını söyledi.

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulu'nda, 'Her öğrenciye bir fidan' kampanyası düzenlendi. Okul bahçesini yeşillendirmek için başlatılan kampanyaya, 508 öğrenci de 1'er lira katkı sağladı. Öğretmenlerin de desteğiyle 7 bin 500 liraya alınan 508 meyve fidanı, öğrenciler tarafından törenle toprakla buluşturuldu. Meyve fidanlarını diken öğrenciler, bakımlarını da kendilerinin yapacağını söyledi.

Okullarının yeni oluğunu belirten öğrencilerden Yusuf Yürek, "Bahçeyi ağaçlandırarak yeşillendirmek istedik. Okulda eğitim gördüğümüz sürece bakımlarını da biz yapacağız" dedi.

'Her öğrenciye bir fidan' sloganıyla çalışmanın başlatıldığını belirten okul müdürü Nesim Aytepe ise 508 fidan için öğrencilerin 1'er lira katkı sağladığını söyledi. Aytepe, öğretmenlerin de desteğiyle alınan her fidana bir öğrencinin isminin verildiğini belirtti.

Etiketler
Harç Lise Öğrenci Okul