Kılıçdaroğlu, AKP'nin Mansur Yavaş teklifini açıkladı

Senet iddialarını yalanlayan Kılıçdaroğlu, “Bunların hepsi hikaye. Mansur Yavaş Ankara'yı alacak bunu içlerine sindiremiyorlar." dedi.

Kılıçdaroğlu, AKP'nin Mansur Yavaş teklifini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bunların hepsi hikaye. Mansur Yavaş Ankara'yı alacak bunu içlerine sindiremiyorlar. AKP teklif etti ‘gel bizden aday ol diye” olmadı. Bu durumu bilmiyorlar mıydı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’te yayınlanan programda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş'la ilgili sahte senet iddialarına yönelik Kılıçdaroğlu, “Bunların hepsi hikaye. Mansur Yavaş Ankara'yı alacak bunu içlerine sindiremiyorlar. AKP teklif etti ‘gel bizden aday ol diye” olmadı. Bu durumu bilmiyorlar mıydı? Ne söylerlerse söylesinler Mansur Yavaş Ankara'yı kazanacak. Ankara'yı cumhuriyetin başkenti yapacak. O Kurtuluş Savaşı'ndaki Ankara kimliğini yeniden kazandıracak. Suçlamaların hiçbir değeri yok. Suçlamayı yapan kişi çocuk tacizcisi, şimdi siz bunun sözüne mi güveneceksiniz? Mansur Yavaş'ın saygın bir kişiliği var. Temiz bir siyasetçi” dedi.

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş