Celal Çelik: Etimesgut’u otel kent görünümünden kurtaracağız

Millet İttifakı’nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik ve gönüllüleri sabahın erken saatlerinde Göksu Kavşağı’nda ‘Canlı Billboard’ etkinliğini gerçekleştirdi.

Celal Çelik: Etimesgut’u otel kent görünümünden kurtaracağız

Millet İttifakı’nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik ve gönüllüleri sabahın erken saatlerinde Göksu Kavşağı’nda ‘Canlı Billboard’ etkinliğini gerçekleştirdi.

İşlerine giden vatandaşların korna çalarak ve sık sık arabalarından inip sohbet ederek desteklerini gösterdikleri Çelik, “Hedefimiz Etimesgut’u otel kent görünümünden kurtarıp günün her saati cıvıl cıvıl yaşayan bir şehir yapmak” diye konuştu.

Canlı billboard etkinliği Göksu Kavşağı’nda renkli görüntülere sahne oldu. Sabahın erken saatlerinde işe giden Etimesgutlular, Millet İttifakı’nın Etimesgut Belediye Başkan Adayı Celal Çelik, eşi Gülbin Çelik, Etimesgut CHP ve İyi Parti İlçe Yönetimini ve çok sayıda gönüllüyü karşılarında buldu.

Çelik etkinlik sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Canlı Billboard etkinliğiyle de Ankara’da değişim ve Etimesgut’ta değişim dediklerini ifade eden Çelik, “Ankara’nın yeni cazibe merkezi olacak değişen Etimesgut artık bizim iddiamız olmaktan çıkıp, halkın talebine dönüştü. Hemşerilerime verdikleri destekler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Kadınlar için güven ortamı sağlanacak”

Etimesgut’ta kadınların akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan tedirgin olduklarını söyleyen Çelik, “Etimesgut’u sokak sokak akşamları ve gündüzleri dolaşıyoruz. Hangi kadınla konuşsak tedirginliğini dile getiriyor. 15 yıl belediye başkanlığı yapıp bu tedirginliği gideremediyseniz demek ki burada bir eksiklik var demektir. Öncelikli amacımız kadınlar için akşam sokağa çıkabilecek güven ortamını sağlamak. Etimesgut’ta bir sosyal yaşam yok sosyal yaşantı için yakın ilçelere gidilmesi gerekiyor.

Hedefimiz Etimesgut’u otel kent görünümünden kurtarıp günün her saati cıvıl cıvıl yaşayan bir şehir yapmak. Etimesgut’u insanların huzurla yaşadıkları eğlendikleri dinlendikleri bir yer haline getirmek istiyoruz. Neden bu anlamda Etimesgut tercih edilmesin başka semtlerden insanlar buraya neden gelmesin. Burada ekonomi canlansın ki buradaki insanlar mutlu olsun” diye konuştu

Etiketler
İttifak Millet İttifakı Etimesgut Celal Çelik