Kaftancıoğlu ve Keskin'den saldırıya uğrayan CHP'li gence ziyaret

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP'nin Şişli adayı Muammer Keskin, saldırıya uğrayan CHP'li Emrecan Topal'ı ziyaret etti.

Kaftancıoğlu ve Keskin'den saldırıya uğrayan CHP'li gence ziyaret

GERÇEK GÜNDEM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çellik seçim çalışmaları sırasında saldırıya uğrayıp darp edilen CHP Şişli Gençlik Kolları Üyesi Emrecan Topal’ı Halide Edip Adıvar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

Saldırıyı kınayan Kaftancıoğlu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada tüm CHP'lilere geçmiş olsun dileklerini ileterek “Kim olursa olsun birilerinin siyasî hırsları gençlerimizi kavga ettirecek düzeye gelmemeli. Gençlerimizi birbirine şiddet uygulayan hale getiren siyasî anlayışı, şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

Keskin de Topal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek “Saldırı sadece Emrecan'a yapılmış münferit bir olay değil, CHP'nin tüzel kimliğine yapılmış bir saldırıdır. Yasal yollardan bu olayın takipçisi olacağız” diyerek tüm partilileri sakin olmaya ve bu tip provokatif olaylara meydan vermemeye çağırdı.

Kaftancıoğlu ve Keskin'den saldırıya uğrayan CHP'li gence ziyaret - Resim : 1

Etiketler
Şişli Canan Kaftancıoğlu Saldırı