Çayırova'da Selahattin Kaya'ya büyük ilgi

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, İlçe Başkanı Çetin Harmatacı, İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları ile şeçim otobüsü ile Çayırova halkını selamladı.

Çayırova'da Selahattin Kaya'ya büyük ilgi

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, İlçe Başkanı Çetin Harmatacı, İlçe Yönetimi ve Çayırova Belediyesi Meclis üyesi adayları ile şeçim otobüsü ile Çayırovahalkını selamladı.

“Alkışlar Selahattin Kaya için”

Yenimahalle, Şekerpınar, Sazlıdere, Emek mahallesi ve İnönü mahallesini gezen Kaya, otobüsün geçtiği mahallerde coşkuyla, alkışlarla karşılandı. Otobüste halka seslenen Kaya 31 Martta Çayırova’da bütün yüzlerin güleceği müjdesini verdi.

“Hizmet için geliyoruz”

Sazlıdere mevkiinde mola verip halk ile sohbet eden CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya’ya Salıdere Halkı kendilerine hizmet gelmediğini, Çöp konteynırlarının olmadığının, yollarının yapılmadığını belirterek Kaya’dan çözüm istedi. Çözüm sözünü veren Kaya “Çayırova’nın her mahallesi ile tek tek ilgileneceğiz. Her mahalleye hizmet götüreceğiz. “ Eşit Hizmet,Birlikte Yönetim “dedi.