Muharrem İnce'den Bahçeli'ye: Erdoğan'ın kanatları altına sığınacağına...

Muharrem İnce ve Gürsel Tekin, CHP'nin Sancaktepe adayı Özgen Nama'ya destek olmak için Sancaktepe'ye geldi.

GERÇEK GÜNDEM - CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama'ya destek olmak için Sancaktepe 'e geldi.

Özgen Nama'ya destek için düzenlenen etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın yanı sıra CHP eski milletvekilleri Yakup Akkaya, Kadir Gökmen Öğüt ve Barış Yarkadaş da katıldı.

Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde Erdoğan'a yatırdığı parayı hatırlatarak, "Erdoğan'da para çok dedim ona ben 500 yatırayım da o belki bana 500 bin yatırırım dedim. Cebinde akrep var 1 lira bile yatırmadı. Benim 500'de gitti. Helali hoş olsun" dedi.

BAHÇELİ'YE: ERDOĞAN'IN KANATLARI ALTINA SIĞINACAĞINA ADAY OLABİLSEYDİN SENİ DE ZİYARETE GELECEKTİM

İnce konuşmasında Bahçeli'nin kendisi hakkında yaptığı 'Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti' eleştirilerine de yanıt verdi. İnce, "AKP Genel Merkezi'ne, İYİ Parti'ye Saadet Partisi'ne gittim. Demirtaş tutuklu olduğu için hapishanede ziyaret ettim. Sayın Bahçeli gizli saklı bir iş yapmadım. Sen de Erdoğan'ın kanatları altına sığınacağına cesaret edip aday olabilseydin seni de ziyarete gelecektim" dedi.

BEKA TARTIŞMALARI

Erdoğan ve Bahçeli'nin yerel seçimi beka olarak gören açıklamalarına da değinen İnce bekanın tanıtımını "Beka, Bahçeli - Erdoğan - koltuk" diyerek yaptı.

SOĞAN VE BESİCİ ÇAĞRISI

Öte yandan İnce, İran'dan soğan, Sırbistan'dan da yapılan et ithalatını eleştirirek "İran'dan soğan alıyorsun. İran'dan yüklediğin tır İstanbul'a gelene kadar 5000 TL mazot yakar. O 5 bin lirayı mazot yakacağına Karacabeyli soğancıya versene hep beraber soğan yiyelim. Niye vermiyorsun? Sırbıstan'dan et alıyoruz. Versene besiciye de Sırbistan'a dolarlarımız gitmesin" dedi.

DOLARLA İLGİLİ ÖNGÖRÜSÜNÜN TUTMASI SONRASI YANDAŞ MEDYANIN ATTIĞI BAŞLIKLAR

İnce'nin 24 Haziran seçim sürecinde "Erdoğan kazanırsa dolar 8-10 TL olur" öngörüsü sonrası yazın doların 7 TL'ye çıkmasının ardından yandaş medyanın attığı 'MİT sorgulasın' manşetlerini de hatırlatarak tepki gösterdi.

İnce, "Seçimden sonra yandaş medyanın birisi manşet attı, 'Bu Muharrem İnce'yi MİT sorgulasın' diyor 'Nereden biliyordu' diyor. Senin de biraz aklın olsaydı sen de tahmin ederdin sen de akıl yoksa ben ne yapayım" dedi.

Etiketler
Gürsel Tekin Muharrem İnce Sancaktepe