Özgen Nama: Demokrasi ve eşit hizmet yerelden başlar

CHP'nin CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile buluşan Tokatlılar gecesinde coşku ve heyecan doruk yaptı.

Özgen Nama: Demokrasi ve eşit hizmet yerelden başlar

CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile buluşan Tokatlılar gecesinde coşku ve heyecan doruk yaptı.

Çok yoğun bir katılımın olduğu buluşmaya Kültür Eski Bakanı Ercan Karakaş ve DİSK eski Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı.

Sancaktepe’de yaşana Tokatlıların “Özgen Nama Tokatlılarla Buluşuyor” başlığıyla gerçekleştirdiği buluşma, kendisi de Tokatlı olan CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın’ın selamlama konuşmasıyla başladı.

İSTANBUL’DA İMAMOĞLU, SANCAKTEPE’DE NAMA

DİSK eski Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi yaptığı konuşmada “değişim zamanı geldi. İstanbul’a Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’ye Özgen Nama başkan olarak geliyor. Bunun önünde kimse duramaz” dedi.

Çelebi’den sonra kürsüye gelen Kültür Eski Bakanı ve milletvekili Ercan Karakaş “Özgen Nama’yı nerdeyse çocukluğundan beri tanırım. Sloganında olduğu gibi hep temiz siyaset yaptı. Sancaktepe Mahalle Meclisleri üzerinden yürütülürse katılımcılık için model olur. Ben Özgen Nama’nın bunu başaracağına inanıyorum” dedi.

HEMŞERİCİLİK YAPMAYACAĞIZ

Tokatlıları temsilen iki genci yanına alarak, önce onları konuşturan Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ise konuşmasında şunları vurguladı:

Sancaktepe’de değişimin ayak sesleri sokaklarda giderek yükseliyor. CHP Sancaktepe 31 Mart’ta seçimi kazanmak için tek vücut oldu. Sancaktepe mutabakat adayı olarak sokak benimle. Değişim için herkesin sokağa çıkması, bütün evlere girmesi gerekiyor. Kadınlara sesleniyorum, sizler bir adım öne çıkarsanız biz 31 Mart’ta iktidar oluruz…

Sancaktepe’yi yeni baştan planlamalıyız. Çok ciddi imar ve tapu sorunu var. Bu süreçte Sarıgazi ve Yenidoğan bölgeleri adeta cezalandırıldı.

Sanacaktepe’de eşit hizmet ve temiz siyaset bizimle başlar. Biz hemşehricilik de yapmayacağız, kimlik siyaseti de yapmayacağız. Biz Sancaktepe’yi marka bir kent yapmak için el ele, kol kola çalışacağız. Adalet, şeffaflık, temiz siyaset ilkelerimiz olacak. Demokrasi de, eşit hizmet de yerelden başlar. Bu ilçenin halkı beni iyi tanır. Dün onların başını öne eğdirecek bir işim olmadı, yarın da olmayacak…

Etiketler
Tokat Sancaktepe