Temel Karamollaoğlu'ndan çok konuşulacak 'beka' yorumu

Basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bugün Türkiye’de yaşanan problemleri çözecek tek bir parti var o da Saadet Partisi’dir" açıklaması yaptı.

Temel Karamollaoğlu'ndan çok konuşulacak 'beka' yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, basın toplantısı düzenledi. Saadet liderinin gündeminde 31 Mart seçimleri vardı.

Saadet Partisi’nin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti hükümetinin ülkeyi 16 yıldır yanlış yönettiğini söyleyen Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

“İktidar kanadı ülkenin gerçek problemlerini konuşmak yerine, haftalardır Beka probleminden bahsediyor. Çünkü ne ekonomi de, ne dış politika da ne de yerel yönetimlerle ilgili millete söyleyebilecekleri hiçbir şey kalmadı. Yerel seçimleri beka seçimi gibi gösterip milletimizi korkutarak oy devşirmeye çalışıyorlar. Eğer bu ülkede bir beka probleminden bahsedeceksek, bunun en büyük müsebbibi iktidarın bizzat kendisidir. Ama Tekrar söylüyorum: Türkiye’nin beka problemi yoktur, AK Parti’nin ve onun ortağının beka problemi vardır” dedi.

Necmettin Erbakan’ın vefat yıl dönümüne de değinen Karamollaoğlu, “Tıpkı Erbakan Hocamız gibi, bizim de daha güzel bir Türkiye hedefimiz var. İnsanların korku ve baskı altında değil kendisini hür ve müreffeh hissettiği bir Türkiye istiyoruz” ifadelerini kullandı. TBMM Başkanı seçilen AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop’a başarılar dileyen Karamollaoğlu, Şentop’un tarafsız bir duruşla Meclisi yöneteceğine ve Türk siyasetine katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

‘PATLAMA YAPTIĞIMIZI GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anketlere ilişkin ifadelerini hatırlatan Karamollaoğlu, “Düne kadar anketleri kendileri de manipüle ederek bir yere getiriyorlardı ama Saadet Partisi’nin anketlerde bir patlama yaptığını görünce şaşırdılar. ‘Anketlere inanmıyoruz’ diyor Cumhurbaşkanı. Yarın sandıktan çıktığı zaman daha büyük bir şokla karşı karşıya kalacaksınız. Çünkü bu gördüğün rakamın birkaç misli çıkacak” iddiasında bulundu.

‘HDP OYLARINA NE KADAR TALİPSE BİZ DE O KADAR TALİBİZ’

Partisinin her zaman terörün karşısında durduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, HDP’nin Şanlıurfa’da, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarını Saadet Partisi lehine çekmesine ilişkin şunları söyledi, “Burada bizim üzerimize yine gelecekler. HDP çekti, o halde bizi onunla itham ediyorlar. Şunu bilsinler, Sayın Erdoğan, HDP oylarına ne kadar talipse, biz de o kadar talibiz. Hiç farkımız yok. Onlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesten oy istiyorlar, biz de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesten oy istiyoruz. Birileri çekilmiş, çekilir. Bizim, onların üzerinde bir etkimiz yok ki çekilin veya çekilmeyin diyelim.”

Etiketler
Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Türkiye