Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla bir araya geldi

Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla bir araya geldi

Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

acarhaberajansi.com'un haberine göre; Çekmeköy iş dünyası temsilcilerine konuşan DP Adayı Sipahi; “Sancaktepe gibi bazı komşu ilçelerdeki yaşam alanlarını bırakın kıskanmayı artık imrenmek dahi istemiyorum. Yeter artık Çekmeköy de hak ettiği değeri bulmalı ve almalı. Bunun için değişim, değişim için de hepimizin sorumluluk alması şart” dedi.

Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla bir araya geldi - Resim : 1

Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Müteahhit ve İşadamları Derneği’nde ilçenin önde gelen iş dünyası temsilcileriyle ile bir araya geldi.

Seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Sipahi, “Siz işadamlarımız ve bu şehir beni çok iyi tanıyor, ben de sizleri tanıyor ve çok iyi biliyorum. Bugüne kadar hep birilerinin görev vermesi için bekledik ama şimdi kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz ve söz konusu Çekmeköy, çağıran da milletimiz ise seve seve her türlü görev ve sorumluluğa hazırız deyip kolları sıvadık. Niyetimiz, fikrimiz düşüncemiz hepsi Çekmeköy’ün hayrı için… Çekmeköy artık böyle olmamalı, bu gidişata dur demek için 31 Mart iyi bir fırsat ve bu fırsatı hepimiz en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla bir araya geldi - Resim : 2

Diğer adayların hiçbir projesini açıklamadığını, kitapçık bastırmadığını kaydeden Sipahi; “Ortada ne bir projeleri ver ne de projelerini anlatan kitapçıkları. Biliyorum hepsi beni bekliyor. Her türlü ulaşım akslarının merkezindeki Çekmeköy havaalanlarına yakın, köprüye 15 dakika. Ama gelin görün bu ilçe köy olmaktan öteye gidememiş. Bir belediye başkanı şehrin her şeyi ile ilgilenir elbette, ben seçilirsen sadece ilkesel konularla ilgileneceğim. Üretime dayalı bir ekonomi modelini destekleyeceğiz. Mesela ‘atölye evimde param cebimde’ projemiz herkese dokunacak ve herkesi mutlu edecek” dedi.

Yapı kayıt belgelerinin imar planına işlenmemesi halinde vatandaşın defin belgesi olacağı sözünü tekrarlayan Sipahi, şunları söyledi:

“Bu yapıların elektriği, suyu zaten var ve buralarda insanlarımız zaten yaşıyor. Onun için önemli olan bu yapı kayıt belgesi verilen konutların yenilenerek imar planına uygun hale getirilmesini sağlamak. Aksi taktirde bu yapı kayıt belgeleri vatandaşın defin belgesi olur. İşte Kartal’da örneğini gördük” dedi. Beşiktaş’ta bir dairenin 2 milyon dolar ederken Çekmeköy’de 2 apartmanın bu parayı etmediğine vurgu yapan Sipahi, “Otoparkı yok, yaşam alanı yok. Siteler yaşamdan kopmuş. Merkez berbat. Ondan sonra herkes yumruk yumruğa kafa göz kırıyor.

Hüseyin Avni Sipahi, iş adamlarıyla bir araya geldi - Resim : 3

Etiketler
Çekmeköy Ekmek