Okan Yalabık: Ölümsüz olsaydım, arada bir ölmek isterdim

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız’da ‘ölümsüz’ Faysal karakterini canlandıran Okan Yalabık, “Ölümsüz olsaydım, arada bir ölmek isterdim sanıyorum. İnsan neyi yapamıyorsa, onu elde etmek için ölüyor” dedi.

Okan Yalabık: Ölümsüz olsaydım, arada bir ölmek isterdim

Muhteşem Yüzyıl’ın Pargalı İbrahim Paşa’sı, Masum’da bir şizofren, Hakan: Muhafız’da bir ölümsüzü canlandıran Okan Yalabık, bu sene tiyatroda da oyunculuğunu konuşturuyor. Dünyada Karşılaşmış Gibi ve 39 Basamak isimli iki oyunu kapalı gişe sahnede.

Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuşan Yalabık, Muhafız dizisinde canlandırdığı Faysal karakteri gibi bir ölümsüz olmak istediğini söyleyerek, “İnsan en başından beri ölmek istemiyor tabii... Mesela bunun için; yazıyı, resmi, müziği buluyor” dedi.

Yalabık, “Ölümsüz olsaydım, arada bir ölmek isterdim sanıyorum. İnsan neyi yapamıyorsa, onu elde etmek için ölüyor” ifadesini kullandı.

Yalabık, ölümsüz olsaydı 50’ler veya 70’lerde yaşamak istediğini belirtti. Bunun sebebini şöyle açıkladı: “O zamanlar hayat hep bana daha incelikli ve daha heyecan vericiymiş gibi gelir.”

Hakan: Muhafız’da canlandırdığı ‘kötü’ karakterin kısa sürede fenomen olmasını da “İnsan, kendi yapamadığı şeyleri yapabilen birilerini gördüğü zaman imreniyor” şeklinde açıkladı.


Etiketler
Netflix