DP Çekmeköy adayı Sipahi: 'Yerli ve milli kadromuzla geliyoruz'

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarına Çengelköy’de bir kahvaltı programı düzenledi.

DP Çekmeköy adayı Sipahi: 'Yerli ve milli kadromuzla geliyoruz'

DP’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi bölgede gazetecilik yapan basın mensuplarıyla Çengelköy’deki bir restorantta bir araya geldi.

Sözlerine “Evet öncelikle sizleri selamlıyorum, biliyorsunuz bizler bir seçim sürecine dahil olduk inşallah Mevlam bizi muhafaza eder” diye başlayan Sipahi “2009 seçimlerinde benimde hatam oldu. Yanlış kişilerle yola çıktım ama bu seçimlerde herkesin fikrini ve düşüncelerini alarak seçim kampanyasına devam edeceğim. Diyorlar ki Sipahi bu seçimlere kazanmak için girmiyor orta oylarını alır bırakır gider. Yok öyle bir şey! Gitmeyeceğim ve seçimi Çekmeköy’de büyük bir farkla kazanacağım” dedi.

Sipahi: “Bir söylenti dolaşıyor partileri bölecekmişim yok öyle bir şey!"

"Şimdi yine bir söylentidir dolaşıyor muhtemelen sizlerin de kulağına gelmiştir AK Partililer diyor ki Sipahi bizi bölmek için geldi. Öte yandan CHP’nin yöneticileri aslında Hüseyin Avni Sipahi bizi bölmek için aday oldu diyor. Bakın değerli arkadaşlarım ben kimseyi bölmeye gelmedim. Bölerse halk onları bölecek” dedi.

"Çaylar 1 TL wc ise ücretsiz olacak"

Sipahi yapacağı icraatlar için “Doğa parkına yeni düzenleme getireceğim. Çengelköy’de bir bardak çay 2 TL Çekmeköy’de 2 lira 50 kuruş. Yok öyle eğer kazanırsam çay 1 TL wc ücretsiz olacak. Zaten Çekmeköy’ün içine etmişler bir de her yediğiniz içtiğiniz pahalı olacak Çekmeköy halkı buna layık değil” dedi.

“Eğitim vadisi lafla olmaz icraatle olur"

Belediye tutturmuş eğitim vadisi hangi vadi? Eğer belde halkımız oraya çocuğunu gönderemiyorsa, zenginlerin gönderebildiği okullar ise sen buraya eğitim vadisi diyemezsin kardeşim! Göreceksiniz hem sporu hem de eğitimi liyakatli kişilerle birlikte başaracağız. Örneğin spor ile ilgili Ali Koç kardeşimle, eğitimle Mehmet Aydın abimle istişare ederek tüm Çekmeköy’ün eğitim ve spor sorunlarını çözeceğim. Halkımıza sizin aracılığınızla duyarmak isterim” dedi.

DP Belediye Başkan Adayı Sipahi “Yerel basını her zaman önemserim. Bundan böyle haftanın bir gününü sizinle birlikte geçireceğim. Birçoğunuzu eskilerden tanırım bir geçmişimiz var o yüzden haftanın bir gününü sizinle sohbet ederek, ilçe sorunlarını konuşarak birlikte kararlar almak istiyorum. Örneğin belediye dergi çıkarmayacak, kendi gazetesini çıkarmayacak niye belediye böyle işlere tenezzül etsin? Sizin neyiniz eksik? Size çıkartacağım sizler kazanacaksınız. Hepinizin sorunlarını çok iyi biliyorum inşallah kazandığımda göreceksiniz” dedi.

"Çekmeköy’de rakibim yok çırak usta ve bir de baş pehlivan var"

Çekmeköy’ün renkli siyasetçisi Sipahi “Ben kimsenin rakibi değilim sadece meydanda usta çırak bir de baş pehlivan var. Ustanın kim olduğunu halkımız çok iyi bilir. Benim arkamda illaki bir liderin olmasına gerek yok zaten liderimiz var” dedi.

Bir soru üzerine Sipahi “Evet her belediye başkanının arkasında bir kederleri var. Benim de arkamda belde halkı var hiç endişe etmesinler. Onlar liderleriyle sahaya çıksınlar ben de tek başıma çıkacağım” dedi.

"Zekeriya Öz bana seni tutuklatacağım demişti ama gariptir ki kendisi tutuklanacak"

Hüseyin Avni Sipahi “Ben hiçbir zaman kaçmadım kaçmam da. Bülbülü altın kafese koymuşlar illa vatanım demiş. Değerli kardeşlerim benim de gidecek yerim vatandır. Çekmeköy’de kalan yarım işleri tamamlamak için meydanlardayım. Dönemin İstanbul Başsavcısı Zekeriya Öz, Sipahi seni tutuklatacağım demişti. Ne kadar acıdır ki kendisi vatanını bırakarak tutuklanması istenen biri oldu. Benim alnım ak başım dik! Bu ilçeyi şaha kaldıran hepinize buraya kadar geldğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler
Çekmeköy Ekmek Kadro