Batur'dan muhtarlara elektrik, su ve internet sözü

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Konak mahalle muhtarları ile buluştu.

Batur'dan muhtarlara elektrik, su ve internet sözü

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Konak mahalle muhtarları ile CHP Konak ilçe örgütünün, Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

CHP Konak ilçe örgütünün, Tarihi Havagazı Fabrikasında düzenlediği toplantıda muhtarlarla bir araya gelen CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, muhtarlara önemli mesajlar ve müjdeler verdi. Batur “ Kentlerin en önemli idari birimi olan, belediyemizin gözü kulağı sesi olan çok sevgili muhtar arkadaşlarım. Bugün sevgililer günü, yani sevgi gününde bir aradayız. Dün akşam Narlıdere mahalle muhtarlarımıza düzenlediğimiz veda yemeğinde bir araya geldik. Artık biz Konak’ın belediye başkanı adayıyız. Onları yeni belediye başkanı adayımız Ali Engin’e teslim ettik. Haklarını helal ettiler, bizde ettik. Muhtarlarımızın vatandaşın derdini ilk olarak dinleyen, sıkıntısını alan çok önemli görevleri var. Sorunları çözmek için çok sağlıklı bir iletişim mekanizması kuracağız. Muhtarlarımız hem gerekli birimlere çok hızlı ulaşabilecek, hemde bana çok hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Sağlıklı iletişim başarının yarısıdır.Muhtarlarımızın mekan sorunlarını da inceleyeceğiz. Narlıdere’de tüm muhtarlarımıza son derece modern ve sağlıklı muhtarlık binalarını yaparak ve iç tefrişatını hazırlayarak muhtarlarımızın hizmetine sunduk. Narlıdere'de muhtarlarımızın elektrik, su, internet gibi bütün ödemelerini biz gerçekleştiriyoruz. Konakta, muhtar arkadaşlarımızın rahat etmesi için aynı anlayışı sürdüreceğiz. Konak’ta çok güzel yerlerimiz var. Hizmete çok muhtaç yerlerimiz var. Tüm bunların tespiti ve çözülmesi noktasında birlikte çalışarak başaracağız” dedi.

Batur'dan muhtarlara elektrik, su ve internet sözü - Resim : 1

MUHTAR OLMADAN OLMAZ

Belediyecilik tecrübelerimizle, Mimari bakış açımız ve vizyonumuzla, Narlıdere’yi bugünkü tercih edilen ilçe noktasına getirdik. Narlıdere, 1999 yılında kasaba ile ilçe arasında gidip gelen, herhangi bir tesisi bulunmayan, kentsel dönüşüm ile ilgili hiç bir çalışması bulunmayan bir noktadaydı. Bugün ise Narlıdere, İzmir’in çekim merkezi , kentsel dönüşüm ile ilgili başarılı uygulamaları ile örnek bir belediye haline geldi. Narlıdere’de en uyumlu bir şekilde çalıştığımız birim de Muhtarlıklarımız. Biz Narlıdere’de böylesine başarılı çalışmalar yaptıysak, bunun en önemli ayağıda muhtar arkadaşlarımızdır. Muhtarlarımızla hep diyolog halindeydik. İki ayda bir düzenlediğimiz toplantılarla bir araya gelerek, bir tarafta bürokrat arkadaşlarımız, diğer tarafta muhtar arkadaşlarımız yapılan çalışmalar, oluşan aksaklıklar ile ilgili gerekli müdahaleleri yaparak çok verimli çalışmalara imza attık. Konak’ta da aynı sistemi uygulayacağız. Muhtar arkadaşlarımızla her zaman birlikte olacağız. O yüzden hep bir arada olacağız. Muhtarlarımız olmadan belediyecilik ve hizmet anlayışı hiç bir şekilde olmaz ve gelişmez. Biliyorsunuz bizim sloganımız BİRLİKTE KONAK” dedi.

Etiketler
Elektrik Inter Abdül Batur