CHP'li Filiz Ceritoğlu: Gelecek hepimizin

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, CHP'nin genç aday adaylarından Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk’ta çarşı pazar, cadde sokak, tüm esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek yerel seçim çalışmasını sürdürüyor.

CHP'li Filiz Ceritoğlu: Gelecek hepimizin

Aday adaylığı açıklamasının ardından ilk olarak STK ziyaretlerini gerçekleştiren Selçuk'un CHP'li kadın aday adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, hiç ara vermeden ziyaretlerini sürdürüyor.

Selçuk’ta kahvedeki vatandaşlardan, cadde ve sokakta gördüğü vatandaşa, ilçe merkezindeki esnaflardan mahalle ve köylerdeki esnaflara, pazarcı esnafından alışveriş yapan kadını erkeği, yaşlısı genci ve hatta geleceğin seçmeni olan minik çocuklara kadar her kesimi kucaklayarak; Selçuk Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi politikaları ile yönetilmesi gerektiğini söylüyor, destek istiyor.

SELÇUK’uN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKILMASI İÇİN…

CHP Selçuk Belediye Başkan Adayının açıklanması ile birlikte yerel seçim çalışmalarının ilçede hız kazanacağını belirten Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaret ettiği yerlerde aday gösterilse de gösterilmese de üzerine düşen görevi yerine getireceğini ve Selçuk Belediyesi’nin yeniden CHP'li belediye olması için elinden gelen çalışmayı yapacağı sözünü verdi. "BEN YOK, BİZ VARIZ" sloganıyla aday adaylığını açıklayarak yola çıktığını, bu süreçte yediden yetmişe birçok vatandaşın gönülden desteğini gördüğünü ifade eden CHP'li aday adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Selçuk’un doğru gelişmesi ve geleceğine sahip çıkılabilmesi için; hepimizin aynı hedefe yönelmesi lazım. Bu sebeple de ortak söylem ve ortak eylem geliştirmemiz gerekiyor. Ancak o zaman geleceğe köprü atabilir ve ‘Gelecek Hepimizin’ diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

CHP'li Filiz Ceritoğlu: Gelecek hepimizin - Resim : 1

Son günlerde ülkenin içinde bulunduğu durumu ve aynı zamanda ilçenin içinde bulunduğu durumu göze alarak CHP politikalarına daha çok ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Filiz Ceritoğlu Sengel, “31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler hem ülkemiz hem ilçemiz için çok önemli bir dönüm noktası. Şimdiden Selçuk halkına hayırlı olmasını dilerim. İnanıyorum ki; başta Selçuk halkına olmak üzere tüm ülkeye Mart ayının sonunda baharı getirebiliriz” dedi.

Etiketler
Seçim Yerel Seçim