Baba Hüseyin Başaran gözyaşlarını tutamadı

İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden Mina Başaran ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazeleri Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ne getirildi.

DHA - Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, annesi Beril Başaran, kardeşi Can Başaran da camiye geldi. Güçlükle ayakta durduğu görülen baba Başaran, kızının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Başaran tabut başında bir yakına sarılarak ağladı.

Kılıçdaroğlu, Mina Başaran'ın cenaze törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İran'da düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenaze töreni için Ataköy'deki camiye geldi.

NİŞANLISI TABUTU TAŞIDI

Cenaze töreninin ardından, ilk olarak Sinem Akay'ın çiçeklere sarılı tabutu camiden çıkarıldı. Akay'ın tabutunu babası Çetin Akay cenaze aracına kadar taşıdı. Ardından Burcu Gündoğar Urfalı'nın tabutu çıkarılarak cenaze aracına konuldu.

Son olarak Mina Başaran'ın çiçeklere sarılı tabutu cenaze aracına konuldu. Başaran'ın nişanlısının tabutu cenaze aracına kadar taşıdığı görüldü. Mina Başaran'ın ailesi ve nişanlısı cenaze aracına binerek camiden ayrıldı.

Mina Başaran, Göktür Mezarlığı'na, Burcu Gündoğar Urfalı ve Sinem Akay Edirnekapı şehitliğine defnedildi.

Etiketler
Mina Başaran Hüseyin Baş İran Ataköy