Berna Laçin 'basın mensubuyum' diye koronavirüs aşısı oldu, sosyal medya ayağa kalktı

Berna Laçin basın mensubu olduğu için COVİD 19 aşısı yaptırdığını açıkladı. Berna Laçin'e şarkıcı Alişan "Ne zaman gazeteci oldun" diye tepki gösterdi. Fatih Altaylı da Berna Laçin'i hedef aldı.

Berna Laçin 'basın mensubuyum' diye koronavirüs aşısı oldu, sosyal medya ayağa kalktı

Ünlü oyuncu Berna Laçin dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne giderek korona virüs aşısı olduğu ifade etti.

Berna Laçin gelen tepkiler üzerine basın mensubu olduğunu yazdı.

Şarkıcı Alişan, Twitter hesabından Berna Laçin'i etiketleyerek, "Ben test aşamasında gönüllü olduğumda,anneniz sormuştuya Alişan nasıl aşı oldu diye..Siz aşı olduğunuzda da annenız sordumuz size,kızım ne zaman gazeteci oldun? diye Berna Hanım" diye sordu.

Berna Laçin bu soruya "Ahhhaaaa benle yatıp kalkıyor. Çok tontiş. Annem sormadı çünkü okur yazar, gazete okur, benim de yıllardır tüm köşe yazılarımı okur. Ben gazete çalışanı olarak 10 yılı doldurduktan sonra resmi olarak Devket verdi yani sizin çevrelerde olduğu gibi gaydırı gubbak durum yok." şeklinde yanıt verdi.

Berna Laçin 'basın mensubuyum' diye koronavirüs aşısı oldu, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 1

ALTAYLI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Fatih Altaylı da bugünkü yazısında Berna Laçin'e tepki göstererek "Ben basın çalışanıyım. O hanımefendiden 10 yaş kadar büyüğüm, ben olmadım. Berna Laçin olmuş. Ne güzel. Sözde hak hukuk savun, ama çıkarın söz konusu olunca ne hak kalsın, ne hukuk, ne adalet" diye yazdı.

Etiketler
Berna Laçin Fatih Altaylı Alişan