Emre Belözoğlu kararını verdi: Fenerbahçe Trabzonspor'a yenilirse Erol Bulut yerine...

İddiaya göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un yerine takımın başına getirmeyi planladığı teknik direktör adaylarının listesini belirledi. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu kararını verdi: Fenerbahçe Trabzonspor'a yenilirse Erol Bulut yerine...

Sezon başında Fenerbahçe'de büyük bir değişim yaşanmış ve Emre Belözoğlu, Sportif Direktörlük görevine getirilmişti. Belözoğlu'nun ardından takımın çehresinin değiştirilmesi planlanıyordu.

Fenerbahçe yönetimi futbolun anahtarını Belözoğlu'na verirken, yaz transfer sezonuna damga vuran tecrübeli futbol adamı yaptığı transferler sonrası "Alo ben Emre abin" lakabını almıştı.

Bununla beraber Fenerbahçe, şu anda Trabzonspor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yardımcılığını yapan ve Yeni Malatyaspor ile Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'u göreve getirdi.

ELİNE YILDIZLAR VERİLDİ

Fenerbahçe, sezon başında Erol Bulut'a daha önce eşi benzeri görülmemiş yıldızlar kadrosunu verdi. Kanarya; Caner Erkin, Gökhan Gönül, Pelkas, Samatta, Cisse, Perotti, Sosa, Novak, Sinan Gümüş, Nazım Sangare, Mert Hakan Yandaş gibi isimleri kadrosuna dahil etti.

Sezon başından bu yana elinde yıldızlar olmasına karşın oynattığı futbolla eleştiri oklarının hedefi olan Erol Bulut, 'topu rakibe vererek oyun oynama' sistemiyle futbol otoritelerince tartışma konusu oldu.

1. KIRILMA: BEŞİKTAŞ MAÇI

Fenerbahçe'de Erol Bulut için 1. kırılma anı Beşiktaş maçı oldu. Sarı lacivertliler sahadan, rakibi 10 kişi kalmasına karşın 4-3'lük mağlubiyetle ayrılmıştı.

2. KIRILMA: G.SARAY YENİLGİSİ

Bununla beraber Fenerbahçe, inişli-çıkışlı performans sergilerken, bireysel yeteneklerle 3 puanları hanesine yazdırıyordu ancak Galatasaray derbisinde, Kadıköy'de ezeli rakibine boyun eğdi. Fenerbahçe, ara transfer döneminde rakibine İrfan Can çalımı atmasına karşın Mohamed'in golüne engel olamadı ve ikili averajda da geriye düştü.

3. KIRILMA: KOCAMAN KUPADAN ETTİ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında evinde Başakşehir'i ağırladı. Süper Lig'de düşme hattında bulunan Başakşehir, Ülker Stadı'nda sarı lacivertlileri 2-1 mağlup etti ve bir üst tura çıktı. Fenerbahçe ise kupadan elendi.

4. KIRILMA: GÖZTEPE MAÇI BARDAĞI TAŞIRDI

Ligin 26. haftasına gelindiğinde Galatasaray ile puanları eşit olan Fenerbahçe, ezeli rakibinin zorlu Alanya deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönmesinin ardından Kadıköy'de beklenmedik bir yenilgiyle karşılaştı.

İzmir ekibinin yıldız ismi Halil Akbunar'ın, yaşadığı defansif zaafiyet nedeniyle golüne engel olamayan Fenerbahçe, Mesut Özilli, Samattalı, Thiamlı, Pelkaslı, Sosalı kadrosuyla rakibine gol atamadı ve bu sonuçla zirvenin bir hayli gerisine düştü.

Maçın ardından Erol Bulut, Fenerbahçe'de topun ağzına geldi. Ligin 27. haftasında oynanacak Trabzonspor derbisinde olası bir puan kaybı yaşanması halinde Bulut ile yolların ayrılacağı konuşulan sarı lacivertlilerde, teknik direktör adayları belli oldu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun, Erol Bulut'un ardından takımın başına getirmeyi planladığı teknik direktör adaylarında listenin şu şekilde olduğu iddia edildi;

MASSIMILIANO ALLEGRI

ERNESTO VALVERDE

CHRISTOPH DAUM

LUCIEN FAVRE

LEONARDO JARDIM

ARSENE WENGER

OKAN BURUK

Etiketler
Trabzon Fenerbahçe Trabzonspor Emre Belözoğlu