Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten neden ayrıldı? Şevki Sözen itirafı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in psikiyatristi Prof. Dr. Arif Verimli programdan ayrıldığını açıkladı. Takipçilerinin sorusuna yanıt veren Verimli, Müge Anlı'nın programından asıl ayrılma nedeninin ise adli tıp uzmanı Şevki Sözen olduğunu itiraf etti.

Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten neden ayrıldı? Şevki Sözen itirafı

Bir süredir programda yer almayan Psikiyatrist Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Psikiyatrist Verimli, paylaştığı veda mesajında sağlığını gerekçe göstererek, yüksek hassasiyet gösterme çabasının kendisini yorduğunu ifade etti.

Programın 27 Ocak tarihli bölümde de stüdyoda bulunmayan Verimli ile ilgili sunucu Müge Anlı açıklama yapmıştı. Anlı, Arif Verimli'nin ertelenemeyecek işleri nedeniyle aralarında olamayacağını söylemişti. Programda Şevki Sözen ve Arif Verimli arasında gerginlik yaşanmıştı.

VEDA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Arif Verimli'nin Twitter'dan yaptığı veda paylaşımına takipçileri de çok sayıda yorum yaptı.

Verimli programda Şevki Sözen ile yaşanan gerginliğinin videosunu paylaşan takipçisinin "Hocam siz Şevki Hoca yüzünden ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu" mesajına "Evet, teşekkür ederim" yanıtını vererek asıl ayrılma sebebini açıklamış oldu. Şevki Sözen'e dargın olduğunu belirten Prof. Dr. Verimli, bir takipçisinin barışma yönündeki mesajına ise "Yakın zamanda değil, inanın bu bir birikim" yanıtını verdi.

ARİF VERİMLİ'DEN VEDA AÇIKLAMASI

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Twitter'dan yaptığı veda açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı;

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

Etiketler
Müge Anlı