Şule Çet'in babası: Kalbimin yarısı gitti

Ankara'daki bir plazanın 20. katından düşerek hayatının kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in tecavüz ve cinayete kurban gittiğine işaret eden otopsi raporu tüm Türkiye'yi kahretti.

Şule Çet'in babası: Kalbimin yarısı gitti

SÖZCÜ - Şule’nin öldüğü günden bir gün sonrası olan 30 Mayıs’ın doğum günü olduğunun söyleşen acılı alie kızları için adaletin yerinin bulmasının istiyor. Annesi 2009’da vefat eden, babası, ağabeyi ve yeğenleriyle yaşayan Şule Çet, üniversiteyi kazanınca Ankara’ya yerleşmiş. Her tatilde ailesinin yanına koşan Çet’in ölümünün intihar değil cinayet olduğun ilk günden beri dile getiren aile otopsi raporunun okuyunca bir kez daha kahrolmuş. Bir oğlu, bir kızı olan acılı baba İsmail Çet Sözcü Gazetesi’ne şunları anlattı: Başından beri intihar olmadığını biliyorduk. Acımız çok büyük. Eşim gittiktena sonra kalbimin yarısı yoktu şimdi diğer yarısı da gitti. Sözle ifade edemem yaşadığım acıyı. Kızım üniversitede okuyordu. Boş kaldığı günlerde çalışmaya başlamıştı.

“EN AĞIR CEZALAR VERİLSİN”

Güvenlik görevlisi olan ağabeyi Şenol Çet (33) ise babam ve ben harçlık yolluyorduk. Ama o hep kendi ayakları üzerinde durmak isterdi. Bir tek kardeşimdi. En son üniversite ara tatilinde görüşmüştük. Keşfi yerindeydi. Duyarlı ve düşünceliydi her zaman .Yeğenlerine çok severdi. 9 yaşındaki oğlum Hüseyin halasının fotoğrafını elinden düşürmüyor. Keşke başımıza gelmeseydi. İçimiz yandı. Yıkıldık. Cezasız kalmamalı. Biz yandık başka gençler aileler yanmasın. En ağır cezalar verilsin.

Kadın Meclisleri bugün saat 17.00’da Şule’nin öldüğü plaza önüne karanfillerle giderek adalet istedi. İstanbul Beşiktaş ve İzmir’de de Şule için adalet eylemleri düzenlenecek.

Etiketler
Şule Çet Ankara Öğrenci Tecavüz