Gaga Bulut tahliye edildi

Sosyal medya paylaşımlarında çocukları kullanarak para karşılığı öpüştürdüğü gerekçesi ile tutuklanan Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ tahliye edildi.

Gaga Bulut tahliye edildi

Sosyal medya platformunda paylaştığı videolarda yer alan erkek çocuklarını para karşılığı birbiri ile öpüştürdüğü iddiası ile Gaga Buluthapis cezası ve aynı zamanda para cezası almıştı.

Youtube’da yayınladığı videolar ile dikkatleri üzerine çeken Gaga Bulut takma isimli Youtuber Bulut Altuğ videolarında yer alan görüntüler nedeniyle tutuklanmıştı.

Youtube kanalının yayında olduğu dönemde 180 bini aşkın abonesi bulunan Youtuber videonun yayılmasının ardından hızla abone kaybı yaşamıştı.

Mahkeme heyeti, sanık Bulut Altuğ’a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik ‘cinsel istismara azmettirme’ suçundan her mağdur için 8’er yıl ve ‘müstehcen görüntüleri yaymak’ suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığa ayrıca 1000 gün adli para cezası verilirken, bu paranın 20 bin TL’ye çevrilmesine karar verdi.

Bulut Altuğ çıkarıldığı mahkemede bugün (25 Aralık) tahliye edildi.

Etiketler
Para Tahliye