Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılık

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 78. son bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde trafik kazası yapan Yılmaz Akkaya'nın ölümü damga vurdu.

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılık

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 78. son bölümü 24 Aralık Perşembe akşamı ATV'de ekrana geldi. Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi oyuncuların yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'da aracıyla uçurumdan yuvarlanan Yılmaz'ı yanan araçtan Demir kurtararak hastaneye yetiştirdi.

Uzun bir ameliyatın ardından kendine gelen Yılmaz, kendisini kurtaran Demir'le helalleşti. Ancak durumu kritik olan Yılmaz, Züleyha'yla konuştuğu sırada aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölümü Çukurova'yı yasa boğdu.

Dizide 3 sezondur Yılmaz Akkaya rolünü canlandıran ünlü oyuncu Uğur Güneş ise son bölümle veda etti. Sosyal medya hesabından diziye veda mesajı paylaşan Uğur Güneş "Evet...Bir serüvenin daha sonuna geldim.

Öncelikle yapımcılarıma, yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, cefakar set ekibine, bütün benliğimle sevdiğim adana halkına ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen seyircimize sonsuz teşekkürler.

Başka serüvenlerde görüşmek üzere.Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Çukurova Trafik Trafik kazası