Adam Sandler filmi

Bu yılın en fazla ses getiren yapımlarından olan Uncut Gems, Adam Sandler açısından bakıldığında da muazzam bir yapım olarak kendini gösteriyor.

Adam Sandler filmi

Bu yılın en fazla ses getiren yapımlarından olan Uncut Gems, Adam Sandler açısından bakıldığında da muazzam bir yapım olarak kendini gösteriyor.

Film izle içerisinde öne çıkan bir yapım olan Uncut Gems, Howard’ın başına gelen olayları içeren bir proje olarak kendini gösteriyor. İki saatten fazla sürmesine rağmen sıkmayan ve sürükleyen bir proje olarak kendini gösteriyor. Howard karakterinin iyi bir biçimde ortaya çıkarılması ve başına gelen olaylar dizisi muhteşem biçimde işleniyor. Bu filmin de tat veren bir konumda olduğu ve Netflix’in en başarılı filmlerinin arasında yer aldığı da gözlerden kaçmayan bir detay olarak kendini gösteriyor.

Uncut Gems filminde yer alan Howard karakteri; New York’ta mücevher satıcılığı yapan biri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak hem ticari hem de özel hayatı onun beklediği biçimde ilerlemiyor. Boğazına kadar borca batmış olan Howard’ın son şansını kullanmak istemesi Uncut Gems adlı başyapıtı ortaya çıkarıyor. yerli film izle arasında ayrı bir yerde tutulacak olan bu yapım içerisinde borçluların mafyayı devreye sokması ve ailesinin kesinlikle güvenmemesi durumu görülen detaylar arasında yer alıyor. Sonunu bahis sonuçlarına bağlayarak hareket eden Howard, maçın bitiminde istediğini elde etse de bu borçlu halini canıyla ödemek durumunda kalabiliyor. Oldukça realist ve mükemmel bir bakış açısıyla yansıtılan bir film olarak kendini gösteriyor.

Filmin başından sonuna kadar Howard’ın mafyalarla ve ailesiyle olan mücadelesini görebilmek mümkün oluyor. Hayatını yeniden düzene sokmak isteyen bir adam olarak kendini gösteriyor. komedi filmleri arasında en iyi performansının bu yapımda gösterdiği söylenebilir. Kendi gidişatını reddeden ve sürekli bir şeylerin peşinden koşma güdüsüyle hareket eden Howard’ın bu mücadelesinden söz ediliyor. Ancak bu konuda şans faktörünü de ele almak isteyen Howard, Uncut Gems içerisinde talihsizliklerinin kurbanı olabiliyor. Hayatın normal gidişatını gri bir biçimde işleyen bir proje olarak adından söz ettiriyor. Kendisi için daha iyisini isteyen Howard, film sonunda büyük bir hayal kırıklığına maruz kalarak, filmin neticesi bu şekilde ortaya konuluyor.

Etiketler
Film