1 kilo uyuşturucuyla yakalanan Ayşe Dırla'nın ifadesinde 'Kadir Şeker' detayı

Sevgilisi Murat Hanlı ile yaklaşık 1 kilo uyuşturucuyla birlikte yakalanan ve ardından tutuklanan Ayşe Dırla'nın ifadesi ortaya çıktı.

1 kilo uyuşturucuyla yakalanan Ayşe Dırla'nın ifadesinde 'Kadir Şeker' detayı

Konya’da Narkotik ekipleri, yapılan ihbar üzerine Antalya yolunda bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda 900 gram eroin ele ele geçirildi.

Araç içinde bulunan Murat Hanlı ve Ayşe Dırla, gözaltına alındı. Ayşe Dırla’nın, Kadir Şeker’in Özgür Duran’ın elinden kurtardığı kadın olduğu ortaya çıktı.

Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre Ayşe Dırla ifadesinde, “Murat’la birlikte yaşıyoruz. Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Murat uyuşturucu bağımlısı. 30 bin liraya Antalya’dan uyuşturucu almış. Duyunca kızdım. Uyuşturucuyu geri verip parasını almaya gidiyorduk” dedi.

Polis yapılan ihbarı da Dırla’ya sordu. Dırla, “Kadir Şeker davasında tanık olarak bulunuyorum. Bu davada Kadir’i suçlamadığım için olayda ölen Özgür Duran’ın annesi (Mübeyyen Güner Dalkılıç) bu ihbarları yapmış olabilir” dedi.

Murat Hanlı ise ifadesinde, yaklaşık 60 bin lira değerindeki aracını satıp eroin aldığını belirterek, “Uyuşturucuyu kullanmak için satın aldım. Uyuşturucu satmıyorum” diye konuştu. Dırla ve Hanlı tutuklandı. Öldürülen Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç ve kardeşi Niyazi Remzi Duran, dün Ayşe Dırla hakkında suç duyurusunda bulundu.

Etiketler
Kadir Şeker Uyuşturucu