Deneyimli isim Haber Global'e geri döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevinden istifa eden Serap Belovacıklı, yeniden eski kurumu Haber Global’e döndü.

Deneyimli isim Haber Global'e geri döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevinden istifa eden Serap Belovacıklı, yeniden eski kurumu Haber Global’e döndü.

Belovacıklı, kuruluşundan itibaren yaklaşık 1,5 yıl boyunca Haber Global Ankara Bürosu’nda CHP Muhabiri olarak görev yapmış ve başarılı haberleriyle adından söz ettirmişti.

Ardından Muhittin Böcek’in daveti üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevine başlayan Serap Belovacıklı, mesleğinden daha fazla uzak kalamadı ve Genel Yayın Yönetmenliğini Faruk Demirel’in yaptığı Haber Global’e geri döndü. Belovacıklı Haber Global’de hafta sonu bültenlerini sunacak.

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı.

Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu.Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı.

Bir süre sonra Artı1 TV'ye geçiş yapan Belovacıklı kısa bir süre TVEM'de sunuculuk görevinde de bulundu.2015 yılının Ekim ayında Yurt Gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre burada görev yapan Belovacıklı daha sonra Posta Gazetesi'ne politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018'de Haber Global'in Ankara Bürosu'nda siyaset muhabiri olarak görev yaptı.

Serap Belovacıklı 2020'nin Ocak ayından beri Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Etiketler
Haber Global Antalya