Wikipedia, Joe Biden için hiç vakit kaybetmedi

Resmi olmayan sonuçlara göre yeni ABD Başkanı olan Joe Biden için Wikipedia hiç vakit kaybetmedi. Google aramasına entegre olarak çıkan sonuçlarda Joe Biden Seçilmiş ABD başkanı olarak gösterilmeye başlandı.

Wikipedia, Joe Biden için hiç vakit kaybetmedi

GERÇEK GÜNDEM - Resmi olmayan sonuçlara göre yeni ABD Başkanı olan Joe Biden için Wikipedia hiç vakit kaybetmedi. Google aramasına entegre olarak çıkan sonuçlarda Joe Biden Seçilmiş ABD başkanı olarak gösterilmeye başlandı.

Güncel sonuçlara göre 290 delegeye sahip olan Joe Biden'ın kim olduğunu merak edenler Google'a akın etti. Seçim sonuçlarının resmileşmesini beklemeyen Wikipedia ise AP'i kaynak göstererek Joe Biden'ı Seçilmiş ABD başkanı olarak gösterdi.

Biden: ABD'yi fabrika ayarlarına döndüreceğim

İkinci Dünya Savaşı sonrası dünyaya gelen nesle verilen ve "Baby Boomer" lakabıyla anılan bir jenerasyonun çocuğu olarak adlandırılan 77 yaşındaki Biden, Demokratların parti içerisinde gençlere daha fazla öncelik verilmesi için atak yaptığı bir dönemde adaylığını açıkladı.

Kendisini genç hissettiğini söyleyen Biden, Başkan Donald Trump yönetiminde geçen 'çalkantılı' dört yılın ardından ülkenin fabrika ayarlarını sıfırlama sözü verdi ve 3 konuda iddialı olduğunu belirtti.

Bunları liyakat, tecrübe (deneyim) ve empati olarak sıraladı.

Etiketler
Joe Biden Google Wikipedia