Mehmet Metiner'e koronavirüs ilacı gönderen İyi Partili vekil kim?

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına yakalandığını duyurdu ve tedavi sürecini anlattı. Hastalık sürecinde İyi Partili Ümit Özdağ'ın gönderdiği ilacı kullanan Mehmet süreci hafif atlattığını söyledi

Mehmet Metiner'e koronavirüs ilacı gönderen İyi Partili vekil kim?

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelesini Star'da yayımlanan köşe yazısında anlattı.

Hastalık sürecinde İyi Partili Ümit Özdağ'ın gönderdiği ilacı kullanan Mehmet Metiner, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Teşhisin konduğu Salı akşamı Ümit Özdağ aramıştı. Hastalığa yakalandığımı öğrendiğinde beni hemen kekikten yaptığı ilaçlarla adeta şifa dağıtan bir dostuyla temasa geçireceğini söyledi.

Çok geçmeden Kaptan Mustafa Can aradı. Semptomlarımı sordu. 'Korkma, atlatacaksın!' dedi. Sağolsun gecenin geç bir vakti olmasına rağmen bizzat Beykoz’dan kalkıp Şile’ye geldi. İlaçları bırakıp gitti.

İlaçları nasıl kullanacağımı bu işin üstadı olan doktor Müslüm kardeşimizle irtibatlandırarak o gece hayırlı bir işe öncülük etti.

Çok şükür bu süreci hafif semptomlarla geçirdim.

Lakin size diyeceğim o ki yeryüzünde eşi-benzeri görülmemiş lanet bir illet bu. Ne yapıp edip yakalanmamaya çalışın.

Etiketler
Mehmet Metiner Milletvekili Salgın Ümit Özdağ AK Parti