Yılın en çok konuşulan dizisi BluTV'de

Sally Rooney’nin çok satan, aynı adlı ödüllü romanından uyarlanan, dünyada yayınlandığı tarihten itibaren büyük ilgi ve beğeni toplayan ‘Normal People’ 23 Ekim’den itibaren BluTV’de yayınlanacak.

Yılın en çok konuşulan dizisi BluTV'de

Sally Rooney’nin çok satanlar listesinden inmeyen ve birçok dile çevrilen kitabından uyarlanan ‘Normal People’ı da seçkisine ekleyen BluTV, 23 Ekim’den itibaren üyelerine bu çarpıcı aşk hikayesini izleme seçeneği sunuyor.

Yönetmenliğini Lenny Abrahamson ve Hettie Macdonald’ın üstlendiği başrollerinde Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal’ın yer aldığı ‘Normal People’ durumu iyi bir ailede mutsuz ve sevgisiz büyütülen, okulda sürekli dalga konusu haline gelen Marianne ve orta halli bir ailede, annesi tarafından yetiştirilen, okulda da bir o kadar popüler olan Connell’ın hesapta olmadan başlayan ve karşı konulamaz bir hal alan romantik ilişkilerinin yıllar içinde geçirdiği zorlu sınavları naif bir dille anlatıyor.

Hikayesiyle herkesin kalbine dokunan dizi aynı zamanda İrlanda, İtalya ve İsviçre’de gerçekleşen çekimleriyle de etkileyici bir görsel dünya kuruyor.

Bu yıl ‘Mini Dizi ya da Televizyon Filmi’ kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu, En iyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında Emmy adayı olan ‘Normal People’ seyirciye kuvvetli hikayesinin yanı sıra başrol oyuncularının başarılı performansları ve doğallıktan güç alan anlatısıyla ekrana geliyor.

Etiketler
Roma