Mehmet Metiner'den Hakan Bayrakçı'ya anket çıkışı

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, geçtiğimiz günlerde açıkladığı Kıbrıs seçimi anketi nedeniyle AKP'li Mehmet Metiner'in hedefi oldu.

Mehmet Metiner'den Hakan Bayrakçı'ya anket çıkışı

Dün ikinci turu gerçekleşen Kıbrıs seçimi ile ilgili 17 Eylül'de bir anket paylaşan Hakan Bayrakçı, Mehmet Metiner'in hedefi oldu.

Bayrakçı'nın anketine göre Mustafa Akıncı seçimi Ersin Tatar'ın 7 puan kadar önünde bitiriyordu.

Mehmet Metiner'den Hakan Bayrakçı'ya anket çıkışı - Resim : 1

Ancak dün gerçekleştirilen seçimin sonuçlarına göre KKTC yeni Cumhurbaşkanı oyların yüzde 51,74'ünü alan Ulusal Birlik Partisi'nin adayı Ersin Tatar oldu.

Bayrakçı'nın anketinin tutmaması üzerine Mehmet Metiner sosyal medya hesabı üzerinden Bayrakçı'yı hedef alan bir açıklama yaptı.

Metiner, Hakan Bayrakçı'ya "Sevgili dostum Hakan Bayrakçı Kıbrıs seçimlerinin ikinci turu için fena halde yanıldın. Bir dost tavsiyesidir: Bir daha bu kadar iddialı ve keskin konuşma! "Hile" iddialarını da sakın ağzına gelme! Hile olmasaydı dediğim sonuç çıkardı algısı oluşturacak sözlerden kaçın." dedi.

Mehmet Metiner'den Hakan Bayrakçı'ya anket çıkışı - Resim : 2

Hakan Bayrakçı ve Mehmet Metiner geçtiğimiz günlerde canlı yayında tartışmış, Hakan Bayrakçı'nın Mehmet Metiner'e verdiği yanıt Ahmet Hakan'ı güldürmüştü.

Etiketler
Hakan Bayrakçı Kıbrıs Mehmet Metiner Seçim