İşten çıkarılan işçiden intihar girişimi

Ambarlı Gümrük Limanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette işçi olarak çalışan bir işçi, sabah saat 09.00 sıralarında projektör direğine çıktı.

İşten çıkarılan işçiden intihar girişimi

Genç işçinin 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar girişiminde bulunması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarının ardından, 60 metrelik direğe çıkan kişi, ikna edilerek intihar girişiminden vazgeçirildi

Ambarlı Gümrük Limanı'nda işten çıkartılan bir işçi sabah saatlerinde 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken, genç işçi müzakareci polisler tarafından 4 saatin sonunda ikna edildi ve intihar girişiminden vazgeçirildi.

Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgilere göre, Ambarlı Gümrük Limanı'nda faaliyet gösteren bir şirkette işçi olarak çalışan bir işçi, sabah saat 09.00 sıralarında projektör direğine çıktı. Genç işçinin 60 metrelik projektör direğine çıkarak intihar girişiminde bulunacağının anlaşılması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Müzakereci polisler, 4 saatin sonunda genç işçiyi intihar girişiminden vazgeçmesi konusunda ikna etti. Genç işçi, 60 metrelik direkten indirildi.