Evli olduğu kadını ve kızını silahla yaralayan erkek ölüm tehditlerini sürdürüyor

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Poyraz Mahallesi’nde 16 Ağustos’ta evli olduğu S.P. ve 16 yaşındaki kızına evde silahlı saldırıda bulunan Salih P., ölüm tehditlerini sürdürüyor.

Evli olduğu kadını ve kızını silahla yaralayan erkek ölüm tehditlerini sürdürüyor

Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı Poyraz Mahallesi’nde 16 Ağustos’ta evli olduğu S.P. ve 16 yaşındaki kızına evde silahsaldırıda bulunan Salih P., ölüm tehditlerini sürdürüyor.

Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve vücuduna 4 kurşun isabet eden anne S.P.’nin tedavisi sürerken, kızı ise gördüğü tedavinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından kayıplara karışan Salih P.’ye henüz yakalanmadı. Salih P.’nin aracı Urfa’nın Viranşehir ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Salih P.’nin cep telefonunu da aracının içinde bırakarak kayıplara karıştığı bilgisine ulaşıldı.

Mezopotamya Ajansı’ndan Ahmet Kanbal’ın haberine göre, Salih P.’nin olaydan önce de evli olduğu kadına ve 16 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığı bilgisine ulaşılırken, yeni saldırıda tek başına olmadığı ileri sürülüyor. Salih P.’nin saldırı sonrası kaçtığı aracın başkası tarafından kullanıldığı iddia edildi.

Salih P.’nin olayın ardından erkek çocuklarını telefonla arayarak, “Geri dönüp, sizi de onları da öldüreceğim” diye tehdit ettiğini anlatan yakınları, ailenin tedirgin olduğunu ifade etti. Olayla ilgili kimsenin konuşmak istemediğini belirten yakınları, tek beklentilerinin Salih P.’nin bir an önce yakalanması olduğunu söyledi. S.P.’nin çocukları ise, olaya dair konuşmak istemediklerini ifade etti.

Etiketler
Mardin Ağustos Saldırı Silah