Bir zamanlar duvarlara yazılan 'Umudumuz Metin Feyzioğlu' yazılarının ilginç hikayesi

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun baro başkanları tarafından sırt çevirerek protesto edilmesine neden olan ani dönüşümü, bir zamanlar duvarlara yazılan yazıları hatırlattı. İşte o yazıların çarpıcı hikayesi.

Bir zamanlar duvarlara yazılan 'Umudumuz Metin Feyzioğlu' yazılarının ilginç hikayesi

Baro başkanlarının savunma yürüyüşünü engellemek isteyen ve hedef gösteren Türkiye Barolar Başkanı Metin Feyzioğlu, avukatların direnişi sonucu barikatların kalkmasına kısa bir süre kala Ankara girişinde bekleyen avukatların yanına gidince baro başkanları tarafından protesto edildi. Baro başkanları 'gölge etme yeter' dedikleri Feyzioğlu'na sırtlarını dönerek protesto ettiler.

Feyzioğlu'nun son dönemde çizgisinde meydana gelen ani dönüşüm dikkat çekerken, bazı çevrelerde ise Feyzioğlu isminin bir dönem CHP genel başkanlığı için bile geçtiği hatırlatıldı. Duvarlara, sokaklar ve dağa taşa yazılan "Umudumuz Metin Feyzioğlu" yazılarının ilginç hikayesini ise eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan açıkladı.

"PARA VERİP KENDİ YAZDIRIYORDU"

Atakan Sönmez'le Satır Arası programında Metin Feyzioğlu ile ilgili anısını anlatan Yaşar Okuyan, "Bir gün Hacıbektaş etkinlikleri için Nevşehir'e giderken yol kenarında "Metin Feyzioğlu CHP", "Metin Feyzioğlu CHP Genel Başkanı" gibi yazılar yazan gençler gördüm. Arabayı durdurup gençlere sorduğumda kendilerine birisinin para verdiğini ve para karşılığı bu işi yaptıklarını söylediler" dedi.

Okuyan, "Düşünün koskoca Cumuhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı olacaktı. CHP kendi içindeki ihanetlerde yol alamıyor" diye konuştu.

İşte Yaşar Okuyan'ın Metin Feyzioğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunduğu ve Önder Sav hakkında da ilginç bir hatırlatma yaptığı programın tamamı:

Etiketler
Metin Feyzioğlu