İş dünyasından Erdoğan Demirören mesajları

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından iş dünyasından birçok isim üzüntülerini paylaştı.

İş dünyasından Erdoğan Demirören mesajları

ADNAN POLAT: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BİR İNSANDI

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat: Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Biz kendisine 'Erdoğan abi' derdik, bütün aileyle uzun yıllar beraber olduk. Bize sevgi dolu yaklaşımda bulunan bir insandı. İşadamı olarak da gece gündüz çalışan bir insandı. Kendini iş hayatına, ailesine vakfetmişt. Benim hep güzel anılarım oldu Erdoğan abiyle. 4-5 gün evvel de Yıldırım Demirören'i aramıştım, hastanede olduğu söyledi. Benim çok sevdiğim bir insandı, aileye sabır diliyorum.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: TÜRK SANAYİSİ İÇİN ACI BİR GÜN

Medipol Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ: Erdoğan Bey özellikle iş dünyası için büyük bir kayıptır. Türk sanayisi ondan büyük katkılar gördü. Şu an ben de hastaneye geldim. Yıldırım Bey, Meltem Hanım, Tayfun Bey ve bütün aileye başsağlığı diliyorum. Türk sanayisi için acı bir gün. Başsağlığı diliyorum. Erdoğan Amca ile zaman zaman Yıldırım Bey’le karşılaştığımızda, ben de sanayici bir ailenin çocuğuyum, hemen Türk sanayisi ile ilgili sohbetler ederdik. Enerjisi, bilgi ve tecrübesi çok yüksek olan bir insandı. Erdoğan Amca’yı babam söylerdi, Beşiktaş kulübünde de bir geçmişi vardı. Futbola çok gönül veren bir insandı. Türk sanayisi de futbol dünyası da çok önemli bir değerini kaybetti.

NİHAT ÖZDEMİR: HEPİMİZİN UMUTLA BAKMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLERDİ

Limak Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir: Türkiye'nin geleceğinin çok iyi olacağını, dört elle sarılmamız gerektiğini, Türkiye'nin büyük olacağını, hepimizin umutla bakmamız gerektiğini söylerdi. Vatan ve Milliyet'in başındayken de ziyaret ettim, Karaköy'deki yerlerinde görüşmek nasip oldu, kulüpte görüşürdük. Allah mekanını cennet etsin. Medya işinin görev olduğunu kabul ederdi, medyanın Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu ve en iyi şekilde yapacaklarını ifade ederdi.

KENAN YAVUZ: VATANDAŞLARA BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNDU

SOCAR Türkiye Eski CEO'su Kenan Yavuz : Vatandaşlara büyük hizmetlerde bulundu. Vatandaşın ihtiyacına çok önem veren bir iş adamıydı. Erdoğan Bey'i tanıdığımdan beri sanayiide var olan bir iş adamıydı. Bütün zamanını bütün hayatını işine vermiş bir insandı. Başımız sağ olsun.

TUNCAY ÖZİLHAN: YERİ DOLDURULMAZ BİR İNSANDI

TÜSİAD eski başkanı ve Anadolu Grubu yönetim kurulu başkanı Tuncay Özilhan: Çok sevdiğimiz saydığımız bir insandı. Türkiye’nin kalkınmasında çok önemli katkılar sağlamış yeri doldurulmaz bir insandı. Ailesine ve tüm ailesine baş sağlığı diliyorum.

VUSLAT DOĞAN SABANCI: ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ TANIDIĞIM BİR İNSANDI

Öncelikle başımız sağolsun, tüm ailenin başı sağolsun. Erdoğan amca diyeceğim. Çocukluğumdan beri tanıdığım bir insandı. Daha çok baba dostu olarak tanıyorum kendisini. Çok pozitif, enerjisi yüksek bir insandı. Herkesle çok sıcak ilişki kuran biriydi. İyi bir iş insanıydı. Mekanı cennet olsun diyorum. Aileye de tekrar sabırlar diliyorum.

Etiketler
Erdoğan Demirören Demirören Holding